Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

My už jsme v našem věku trochu zcestovalí a možná proto máme i vůli. :-) Myslím, že 4* na západě je dost, ale na východě se má prý jedna ubrat. Jídla si nabereme vždy jen trochu, jdeme klidně několikrát a hlavně pozorujeme okolí a nevycházíme z údivu. Národnost strávníků vůbec nehraje roli! Nezapomenu, jak si paní do jedné misky nabrala naběračku jedné polévky a k tomu přidala druhou naběračku polévky úplně jiné. Fascinují mě také vrchovaté talíře zeleniny nebo hranolky se špagetami apod. Už mě i napadlo tyto talíře nenápadně fotit a udělat takový veselý fotoblog. Mohla bych ale narazit na nějakého strávníka, který by pro mé focení neměl pochopení, tak jsem to zavrhla. Uvidím příště. :-)

2 0
možnosti

"Co by za to daly děti v Africe" - a coby za to dali rodiče těch dětí. Možná by jich mohli potom mít i dvakrát tolik.

0 0
možnosti
JS

To co popisujete dělají nejčastěji Rusové, nechápu, já jdu klidně 10x ale vždycky si dám co sním... jediná výjimka je něco co chci zkusit a nedám to :-)

3 0
možnosti
Foto

Přesně, udělám první kolečko, potom druhé a třetí atd. Sice po mě zůstane hromada nádobí, ale nikdy žádné zbytky. Nechápu lidi co si na talíř nacpou míchaný vajíčka, párek,meloun, zákusek atd. To se raději 4x projdu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 923x
Mám smysl pro humor. Mám ráda diskuze, ne monology bez kompromisů.

Seznam rubrik