Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P14e25t40r 37N86o15v54á67k

23. 10. 2013 17:05

pekne,

vetsina souhlas

ale co je na ANONIMNICH akciich spatneho 8-o 8-o 8-o 

co komu je po tom jake drzim akcie???

0 0
možnosti
Foto

doporučím pravý opak nadpisu;-)

0 0
možnosti
Foto

Já také. Parlamentní strany nevolím už dost roků.

0 0
možnosti
MP

Paní Kočí, můžete mi jmenovat lepší pravicovou stranu, která je schopná hospodařit s vyrovnaným rozpočtem, která má vše propracované a propočítané, která má v programu kompletní řešení cikánského problému, zvýšení konkurenceschopnosti, snížení nezaměstnanosti, odpovědnost politiků atd. Děkuji předem. Typický levičák, tomu chybí sebedůvěra a hrdost, na rozdíl od pravičáka.

0 0
možnosti
MK

Jsem pravicový volič a proto bych moc rád volil parlamentní pravicovou stranu. Žádná taková bohužel neexistuje. ODS přestala být pravicovou pod Nečasovým vedením a TOP09 nikdy pravicová nebyla.

2 0
možnosti
MP

Svobodní podle vás nejsou pravicová strana? Pak nevím...

2 2
možnosti
PS

Nevolit "malé strany" vyzývají především  stávající profláknuté parlamentní strany, které opakovaně zklamaly, ať tzv. "pravice" (kterou ve skutečnosti není) či ti co se k levici hlásí.

4 0
možnosti
MP

Není problém zjistit si fakta s dluzích, kdo je dělal a za jakých podmínek.

1 0
možnosti
MP

Fakta jsou taková, že VV ušetřily na dálnicích státu několik milionů, a to mafiánské firmy neodpouští!!!

3 1
možnosti

I56v12o 44Ž85á46č84e39k

20. 10. 2013 19:12

Několik milionů ušetřily? No, to je fakt síla, když státní rozpočet operuje se stovkami miliard.

1 0
možnosti
MP

VV musely být zničeny. A víte proč? Protože jako jediná strana si dovolili "okrást"/!!!/ velké firmy, budující silnice.Tyto firmy díky VV přišly o několik milionů a to se neodpouští!!! Vždy se ptejte, komu to prospívá. Velké peníze ve velkých firmách dokážou zázraky.

2 1
možnosti
VH

Ježíš-Maria.  Jak mohou naletět politickým mafiánům i poměrně rozumní lidé!!!!

0 0
možnosti
VH

Nejde o to, zda malé či velké strany. Jde o to, nevolit strany viditelně příšerné. S programem výhradně populistickým. Jako jsou Ano, Úsvit, SPOZ, Suverenita. Ty strany jsou ještě hoší slepenec, než VV - a podle toho to bude v parlamentu vypadat.   Nevěřte tomu, že nemůže existovat nic horšího, než dosavadní parlamentní strany!

0 4
možnosti
ČP

Je mi jedno, jaký program mají nebo nemají. Já žádné "parlamentní" straně hlas nedám, co se svými programy dokáží předvedĺi v nedávné historii. Never more!

4 0
možnosti
JH

Nejsmutnější je, že lidi zapomínají na zkušenosti s VV. Taky to byla nová a malá strana a jaké nadělala zmatky na politické scéně !

0 3
možnosti

I84v78o 12Ž56á37č52e16k

20. 10. 2013 16:52

VV nikdy nebyla strana. To byl podnikatelský projekt, stejně jako jsou podnikatelskými projekty současné "strany" pánů Babiše a Okamury. Ale ty už si aspoň konkurují.

1 4
možnosti