Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J40a20n 53Š39i26k

15. 9. 2022 7:30

Ta dáma z té najaté agentury pravděpodobně v dětství upadla z velmi velké výšky na hlavičku...Odpovědnost ze školy nikdo nesejme, ale případné trestní oznámení by pravděpodobně skončilo stejně obviněním oné dámy, možná učitele, který měl dohled. On by se však mohl vyvléknout, že nic vědět nemohl a školu samotnou trestně stíhat z nemravného jednání lze asi těžko. Pokud to ovšem pořádně policie nevyšetří bude to samé co by kdyby, byly v pr...li ryby. Ono to taky mohlo být tak, že se děti fotili v plavkách u rybníka a někdo to dal na Facebook, aby se pochlubil s krásnou akcí. Představy o morálním úpadku se totiž často líhnou v hlavách těch, kteří mají se svou vnitřní morálkou sami problém, protože se jim v myšlenkách rodí daleko nemravnější věci, které provádí tajně. Ostatně vzpomeňme na krásný černobílý film pro pamětníky Mravnost nade vše s Hugem Haasem v hlavní roli. Za mě bych oznámil policii. Hezký den

0 0
možnosti
Foto

Ne, opravdu se děti nefotily u rybníka v plavkách, věřte mi. Viděla jsem jak fotky, tak video. Fotily se na příkaz ve spodním prádle (prosvítalo) a dělaly u toho sexy výrazy. :-(:-/Samotné děti by to na výletě určitě před třídní učitelkou nenapadlo. Dostaly to příkazem. Prostě taková "nevinná hra", kterou vymyslel někdo opravu hodně debilní, komu nedošly konsekvence. Navíc druhý příkaz zněl: Fotky nám pošlete! - tak děti posílaly poslušně fotky najaté agentuře před zraky učitelů. ;-€;-€;-€

1 0
možnosti
TT
Foto

Jak se k tomu mám vyjádřit, když jste sem ty fotky nedala? ;-D

0 0
možnosti
JK

J78a23n 43K75a26r24a91s27e39k

14. 9. 2022 16:29

musim to rici: tohle se za socialismu skutecne nedelo.

0 0
možnosti
Foto

Ve sbírce Ze soudních síní a předsíní: Malíř, místo toho, aby kreslil nahé ženy, měl spíše zobrazit údernici, které se lesknou radostí oči, že splnila plán.

;-D

0 0
možnosti
Foto

Nechápu tu souvislost s americkým hyperkorektním transgender světem. To se do textu dostalo jak?

4 0
možnosti
RJ

Já to zas docela chápu. Ona totiž z USA jde tzv. hypersexualizace. Dnes tam řeší že školy pořádají drag show kde prosím chtějí aby malé děti měly nachystaný dolary aby je závady mužům, pardon trans ženám, za tanga.

A přesně tento případ, který se dle autorky stal, je začátkem kopírování toho co se děje v americe.

O propagaci nevratných fyzických změn ani nemluvím. To by mě zabanovali za misgendering Elliota Page.

2 1
možnosti
Foto

Já bych při návštěvě u pana ředitele tohoto nadšeně informoval, že si právě teď zahrajeme prýma hru. V jeho vlastním zájmu (když se rozzlobím, jsem fakt hodně zlý...) půjde do trenek, já si ho budu fotit a možná své umělecké fotky najde i někde na netu. Pak už bych jen dodal, že doufám, že si vzal ten den hodbóžový trenky, zamknul bych místnost s námi dvěma uvnitř a s pohledem mně vlastním bych čekal...

6 1
možnosti
Foto

Mám být pobouřen? Jak píšete třináctiletým pubertakum se to líbilo a byli nadšeni.Nikdo si na nic nestěžoval a nikdo nikoho do ničeho nenutil...

0 6
možnosti
PV

P13a57v78e38l 56V38é86b30r

14. 9. 2022 12:35

Z výpovědi pedofila: "Já toho kojence k ničemu nenutil!"

9 0
možnosti
MS

Jednoduchý. Škola má zodpovědnost za děti, které předala agentuře. Tu agenturu nenajali rodiče dětí, ale škola. Tedy ředitel je zodpovědný mnohem víc, než jen čestným prohlášením. Jeho zodpovědnost je i za uniklé fotografie na Instagram.

14 0
možnosti
PC

Souhlas - ředitel by měl okamžitě odstoupit nebo být odvolán. Pokud tedy ještě fungují zbytky slušnosti a zodpovědnosti.

3 0
možnosti
PC

Zvrácenost, kam se člověk podívá. Další ukazka naprosté dekadence společnosti, promítající se čím dál více i do našich škol a ohrožující mladou generaci.

Je mi upřímně líto dnešních dětí a jejich rodičů. Vážím si těch, kteří se (nejen) za své děti postaví a snaži se těmto a jiným nehoráznostem páchaných na dětech zabránit a své děti tak ochránit.

Vážím si proto i Vás, kterou tato a podobné manýry právem pobuřují a chtějí je řešit.R^

2 1
možnosti
Foto

Třídní modelka si musela sednout na katedru a zadkem profesorovi očistit rozprášenou křídu na stole. 1. ročník gymnázia, 1986.

2 0
možnosti
  • Počet článků 6
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1005x
Interiérová designérka pracující pod vlastní značkou NOVOdesign, lektorka a zakladatelka Školy interiéru a hlavně rebelka, která jde často proti proudu.

Prostor, věci a lidé, kterými se obklopujeme, ovlivňují náš život více, než si připouštíme. Věřím, že kvalita bydlení značně působí na lidskou psychiku a celkovou životní pohodu. A také věřím, že když se ve vašich domovech zbavíte všeho, co nepovažujete za užitečné nebo za krásné, pocítíte opravdovou lehkost bytí. :-) Tuto "očistu" ostatně doporučoval už koncem 19. století William Morris, přední anglický výtvarník a zakladatel hnutí Arts and Crafts.

Moji práci můžete sledovat nejen na webu, ale i na Facebooku.