Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Plně souhlasím s panem Petrem Havlíčkem.Pan Polčák by se měl stydět,že zradil ty,kteří mu dopomohli ke vstupu do Pioslanecké sněmovny.Ale bohužel podobných je v PS mnohem víc.Jakmile se tam dostanou,zapomínají co naslibovali svým voličům.Jistě by pan Polčák měl pomáhat jako poslanec spíše sociálně slabým lidem,mezi které právníci jistě nepatří!

1 0
možnosti

Napsal jste to přesně.

Všechny smlouvy si na obci děláme sami, max. při složitější smlouvě  konzultuji se známou, která se touto problematikou zabývá ve svém zaměstnání a nikdy jsem neměla problém. Naopak, když si jeden občan přinesl smlouvu o věcném břemeni vypracovanou "odborníkem" musela jsem ji celou přepracovat.

Bylo by to jen tahání peněz z obecní kasy a z peněženek občanů.

2 0
možnosti
Foto

Od r.1990  si veškeré kupní, směnné,darovací, zástavní   smlouvy,  vč. břemen  děláme na úřadu.  Pomohli jsme i desítkám lidí.  Svého času jsme dali souhlas KÚ k tomu , aby  byly naše  smlouvy vystaveny, jako vzory. Tady opravdu někdo blbne  další  byrokracií a lobováním ! Za 23 let nám byly sepsány dvě smlouvy  advokáty. Nejasnosti jedné  z nich  následně  řešil až soud.  I advokáti mohou mít tržní  prostředí cenou, proč ne.  My  dnes provádíme výběrovky pomalu  i na nákup jednoho hřebíku, aby byla cena nejnižší.  K tomu  se chce   ještě   vše  zveřejňovat.  Jde o byrokracii, která  nebyla  ani v socialismu. JSOU OBCE  JEŠTĚ VŮBEC SAMOSTATNÉ  ve svém rozhodování a ve své správě  ?

!!Nejedná se   již   o  zásah státu  do  Ústavou zaručených samostatných  práv obcí ?Rv

5 0
možnosti
Foto

K53a23r51e32l 78R96a49d77a

13. 5. 2013 20:48

Smlouvy o převodu nemovitostí píši občanům bezplatně v rámci servisu Obecního úřadu. Je to práce tak na půl hodiny. Případné nejasnosti vyřeší dvouminutový telefonát na Katastrální úřad. Neznám přesně sazby advokátů, ale nepochybuji, že by si účtovali mnohatisícové částky. Občané, kterým pan Polčák starostuje by si to s ním měli vyříkat.Rv

4 0
možnosti

Polčák lobuje za práva advokátů, protože jsou prý chudí, no te mě teda pobavilo.;-O8-o Už v minulosti takoví výlupkové jako je Polčák lobovali za advokáty a výsledek je exekutorská a advokátní mafie, kdy je v zemi nařízeno přes milión exekucí a kvůli někde zapomenuté pokutě lidé přicházejí o byty.!! Může mně prosím někdo napsat čí zájmy hájí TOP 09? Největší průšvihy mají ministři z   této strany-  Kalousek, kdy díky jeho umětelství jsme nejrychleji se zadlužujícím státem,Parkanová a předražené Casa za 658 milión, Drábek a jeho rozvrácené MPSV a zpackaný II.pilíř, Múllerová, Hanáková a její procesy, Hegr a jeho reforma nereforma.

5 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4402x
Petr Havlíček
Podnikatel v oblasti designu, projekce a realizace vybavení interiérů.
Od roku 2002 zastává post starosty v obci Vítějeves
Zakladatel a šéfredaktor internetového serveru Pozitivní svět
Publicista a bloger
Zakladatel a předseda správní rady Nadačního fondu Pozitivní svět, který byl založen na podporu společenského života