Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Havlíčku napsal jste to tak dokonale, že nic podstatného se dodat nedá. Psát nějaké plky za každou cenu je ztráta času. Bravo a pěkné dny i svátky. Díky.R^!

1 2
možnosti

Tam je asi překlep, že? Má tam být DPH a ne HDP?

0 0
možnosti

J39o31s38e82f 12P79o76t59r

12. 12. 2012 21:13

100% souhlas.

Myslím, že celou tragedii Česka i Evropy přibližuje mantra, která se silněji a silněji ozývá : "socialisticky pracovat, kapitalisticky žít"

2 1
možnosti

To by bylo krásné, ale bohužel to je přesně naopak ;-(

1 0
možnosti
Foto

Tak jednoduché to nebude. Nedovolíme všem těm privatizérům a restituentům utéci od odpovědnosti, stále jim budeme připomínat jejich sliby, které dávali, když svůj majetek kradli. Pokud nezajistí fungování hospodářství, bude nutno provést restituce sociialistických zdrojů a osvobodit je od nakradeného.

1 1
možnosti

Insolvence firem, nezaměstnanost apod. má příčinu naopak v pravicové politice snižování koupěschopnosti.

http://hlavaty.blog.idnes.cz/c/304310/Jak-dlouho-bude-ceska-vlada-zadluzovat-sve-obcany.html

3 1
možnosti

J47a81n 67R64á31ž

12. 12. 2012 19:23

KARMA!

EU;-€

1 1
možnosti

Zajímavé,jak lidé,kteří prožili většinu času v socialismu chtějí učit EU (potažmo Německo a Francii,které mají největší vliv) jak se má budovat správný kapitalismus.

Řešením není sociální výdobytky a programy zrušit  a vrátit se ke kapitalismu 19-ctého století. Chybí pouze vůle zavést přísný a účelový systém kontroly zneužívání,tvrdé postihování švarcsystému a změna pravidel poskytování nejrůznějších podpor. Nicméně pokud na jedno pracovní místo je 50 uchazečů, tak tvrdit,že se to vyřeší zvyšování kvalifikace atd. je nesmysl. Nepotřebuji instalatéra s diplomem,který umí dva světové jazyky, potřebuji člověka,který rozumí své práci. A pokud se podíváte na strukturu volných míst, tak jsou to dealeři, pojišťováci nebo IT odborníci...Představa milionů povalečů,které živí pár podnikatelů pracujících 23 hodin denně je zcestná.

Jen silný stát s dlouhodobou vizí,která nebude omezená pouze na jedno volební období dokáže uhájit své hospodářství a zajistit podmínky pro vznik a rozvoj pracovních míst. Pokud budete vše poměřovat jen ekonomickým ziskem a konkurenceschopností, tak po nás zůstane vybydlený prostor,protože pokud chcete konkurovat např.Číně,tak Vám nezbude než klesnout na jejich mzdy a životní standart.

Není potřeba se starat o lidi a vodit je za ruce,ale podporovat domácí výrobu a chránit svoje hospodářství.

9 7
možnosti

píšete, "Zajímavé,jak lidé,kteří prožili většinu času v socialismu chtějí učit EU (potažmo Německo a Francii,které mají největší vliv) jak se má budovat správný kapitalismus".

Ne to je určitě ne, ale oni nebudují nějaký osvícenský kapitalismus, ale tvrdý socialismus. Začalo to referendy v jednotlivých státech a končí direktivním řízením.

7 0
možnosti

Víte co je na tom nejhorší, že se ta EU nepos.re, alespoň v dohledné době, ale že to snad nebude trvat dalších 40 let.

7 1
možnosti

J62i75ř90í 55H60o58l15ý

12. 12. 2012 13:42

Souhlas!!!!!!!!!R^

5 1
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4402x
Petr Havlíček
Podnikatel v oblasti designu, projekce a realizace vybavení interiérů.
Od roku 2002 zastává post starosty v obci Vítějeves
Zakladatel a šéfredaktor internetového serveru Pozitivní svět
Publicista a bloger
Zakladatel a předseda správní rady Nadačního fondu Pozitivní svět, který byl založen na podporu společenského života