Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Jirka Brunner: Je totiž líbivé poslouchat krásné lži, než si připustit skutečnou pravdu. Tak to bylo, jest a bude.

Nicméně KSČSSD budou volit ti lidé, kteří nikdy nic pořádného nedokázali a jejich jediným argumentem je "kdybych měl práci...., kdybych vyhrál....., kdyby Nečas ....., kdyby Kalousek, ...... kdyby Klaus ...... a nejlépe, kdyby vůbec nebyl listopad 1989. a nebo až jednou ....., a zítra ......" A takle to "kdyby" a "až jednou" táhnou už 20 let, ale veskutečnosti se u nich nic nezměnilo. A protože se vlastně nic nezměnilo a svojí nemohoucnou neschopností jsou na tom stále stejně hůř, tak vhodí do urny lístek jedné z KSČSSD stran s pocitem, že oni to za ně změní "a až!!!" vyhrajou ty volby, tak pro ně nastane ráj na zemi s dostatkem pracovních míst a úžasným platem.

0 1
možnosti
JB

Máte v podstatě pravdu, ale spousta lidí ji nechce vidět.

1 1
možnosti
MC

M60i18l70o64š 79C68a72c36h

18. 3. 2013 21:53

Těch nezaměstnaných je tak 1,5 mil, mnozí se po pěti až devíti měsících uměle vyřazují z pracáku...jsme v největší krizi trhu kam nás dovedl systém bankovního zvěrstva a kapitalismus co dělá z lidí ekonomické otroky.... je čas změnit svět v lepší, spolupracovat a nehromadit bohatství, je to nesmysl tato planeta je na podobné MONOPOLY už malá! politické strany jsou jen nástrojem světové finanční mafie, je čas vzít politickým stranám moc, selhali a je čas dát moc přímou volbou občanům! http://www.sk-de.cz FACEBOOK VAŠE NÁRODNÍ RADA ...sjednocení na myšlence změny volebního zákona. těším se na Vás!

0 0
možnosti

--nno, tento článek se Vám moc nepovedl.Ja pamatuji,že za bolševika fy odváděli i 80%.Následně se začali znižovat odvody pod heslem,, podpora exportu" Jak to dopadlo,to vidíme. S trochou nadsázky - nájděte 10 českých exportních fy. Tak jenom souhlasím, že vlak se řítí z kopce a mašinfíra vypadl (Švýcarsko,Kajmanské ostrovy,Kypr..?) ;-(

0 0
možnosti
VV

Ano. Ale to vím. Jen nevím, co s tím.

0 0
možnosti
Foto

pletete si DPH s daní z příjmu, Havlíčku Rv

1 4
možnosti
Foto

K této údernosti mě napadá jediné, vyvážit ji nějakým kontrastem. Modlitbou, kterou má rád i náš pan prezident. Bože, dej mi odvahu, abych se snažil ovlivňovat věci, které ovlivnit mohu. Bože, dej mi pokoru, abych se nesnažil ovlivňovat věci, které ovlivnit nemohu. A Bože, dej mi moudrost, abych dokázal rozlišit mezi prvním a druhým.

Co říkáte na to, pověsit si tuto krásnou modlitbu na zeď Vaší starostovské kanceláře? Nebo jste si tam pověsil obraz pana prezidenta?

3 1
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4402x
Petr Havlíček
Podnikatel v oblasti designu, projekce a realizace vybavení interiérů.
Od roku 2002 zastává post starosty v obci Vítějeves
Zakladatel a šéfredaktor internetového serveru Pozitivní svět
Publicista a bloger
Zakladatel a předseda správní rady Nadačního fondu Pozitivní svět, který byl založen na podporu společenského života