Žiju teď jak prase a rochním si v tom

Včera jsem seděl do 5 do rána v hospodě, před tím byl na letním kině a celý den se toulal po Třebíči. Mám léto rád a užívám si to. Žiju teď téměř nadpozemsky bohémsky – co den, to zážitek. Někdy je jich tolik, že se mi nestíhají ukládat v hlavě, denně vyhulím od kráby vejš a piv dám aspoň pět, rumy nepočítám... už to trvá přes měsíc...

Kde jsou ta moje předsevzetí o zdravém životě, co mě provázela celý začátek roku 2014? Jsem teď jak reklama na nezdravý životní styl, ale kupodivu mám i docela dost energie. Ďřív se dostavoval po pár dnech podobného řádění jakýsi pocit viny a totální únava, něco co mě zabrzdilo a teď nic, pořád nová párty a mě to stále baví. Asi mi jebe, protože se cítím teď šťastný až podivně.

Asi si vynahrazuji ty léta z let předchozích, kdy jsem neměl jediný den volna. Teď už měsíc v průměru pracuju pár hodin denně, sice z toho nejsou moc "lováky", ale mám hodně času pro sebe a tak se snažím nabrat do sebe tu letní atmosféru. Říkal jsem si, že od srpna se do toho zas opřu, ale kdo ví? :)

Chtěl jsem to všechno sem napsat, abych měl zápis, jak jsem žil v létě. Jednak pro sebe, jednak pro jiný. Možná na to budu koukat retrospektivně za nějaký čas a kroutit hlavou, co jsem to vlastně dělal. Je toho tolik, co bych chtěl napsat, ale hrozně jsem teď zlenivěl. Měl jsem chuť tento zápisek udělat delší, ale slova se mě rozplynula, chtěl jsem toho říct mnohem více. Chtěl bych psát o Ukrajině, o zákazu kouření, o holkách i starých hrách a místo toho nedělám nic, a je mi teď tak dobře, až mám strach, že se to zas posere... asi bych měl zbrzdit, rozum mi to říká, ale nechce se. Mám porouchanou vůli a jsem teď strašnej konzument požitků, těžko si něco odepřít.  

 

Hezké léto všem.

Autor: David Havlíček | čtvrtek 24.7.2014 13:45 | karma článku: 0 | přečteno: 68x
  • Další články autora

David Havlíček

Tak a je tu rok 2015

20.1.2015 v 1:28 | Karma: 6,33

David Havlíček

Betlémy ze dřeva

5.12.2014 v 16:23 | Karma: 0

David Havlíček

Dřevěné betlémy

13.11.2014 v 15:08 | Karma: 8,45