Sháníte dárek k vánocům? Co třeba stříbrný či ocelový šperk?

E-shop Darkont.cz vznikl na začátku roku 2009 a od té doby je jeho nabídka neustále rozšiřována. V současnosti nabízí několik tisíc druhů šperků i jiného zboží. Hlavní část nabídky je tvořena šperky z ušlechtilé oceli a stříbra, ovšem lze zde najít i bižuterní šperky či umělecké skvosty jako ručně vyřezávané betlémy nebo loutky, kovářské výrobky a mnoho dalšího.

Zboží v internetovém obchodě Darkont.cz je členěno do sekcí, které se dále tématicky větví a tak zde lze najít například stříbrné přívěsky tématicky seřazené do podsekcí jako stříbrné křížky, stříbrné pentagramy, stříbrné lebky a kostry, stříbrná srdce, přívěsky ze stříbra, hudební přívěsky, přívěsky ze stříbra - motorky, písmenka ze stříbra, přívěsky květin, čínské znaky ze stříbra, sportovní přívěsky ze stříbra, přívěsky zvěrokruh ze stříbra a další.

Kromě přívěsků se lze na eshopu setkat také se stříbrnými náušnicemi, stříbrnými řetízky, brožemi či si můžete koupit jen samostatné komponenty ze stříbra a pokusit se vytvořit si nějaký šperk doma.I nabídka přívěsků z chirurgické oceli je na Darkont.cz bohatá. A nejen přívěsků. Z ušlechtilé oceli 316L nabízí Darkont.cz také náramky, řetízky na krk i nohu a různé náušnice.

Dále si lze na Darkont.cz vybrat z řady druhů piercingu, spony na kravaty, spony na peníze či brože.

Velký výběr je v tomto eshopu i v krabičkách na šperky, dárkových sáčkách a na eshopu jsou k mání i celé šperkovnice.

Tím to však neskončí, je pro vás připravena také řada přívěsků na klíče, buttony, náramky, náhrdelníky, věci z keramiky...

I milovníky umění jistě eshop Darkont.cz potěší, protože je zde zajímavá nabídka kovářských výrobků, ale také ručně tvořených a vyřezávaných betlémů z lipového dřeva vyrobených převážně na Českomoravské vrchovině. Tím to samozřejmě nekončí, mrkněte se na www.darkont.cz a sami uvidíte.

Vánoce klepou na dveře a na Darkont.cz jistě naleznete něco hezkého, milého či nápaditého pro vaše blízké. Berte to jako TIP!

 

Autor: David Havlíček | čtvrtek 6.11.2014 19:30 | karma článku: 4,30 | přečteno: 157x
  • Další články autora

David Havlíček

Tak a je tu rok 2015

20.1.2015 v 1:28 | Karma: 6,33

David Havlíček

Betlémy ze dřeva

5.12.2014 v 16:23 | Karma: 0

David Havlíček

Dřevěné betlémy

13.11.2014 v 15:08 | Karma: 8,45

David Havlíček

Já a moje poezie

20.10.2014 v 15:14 | Karma: 5,79