Jewels Star - návykový logický rychlík pro Android

Dámy a pánové, milí pařani. Dovolte mi, abych vám na stránkách svého blogu představil hru pro mobilní telefon. Hru, které jsem v posledních dnech obětoval opravdu obrovské množství hracích hodin. Je to totiž strašně návykový produkt. Nevěříte? Věřte...

Jak už jsem se zmínil, nějaký ten den mě (téměř 14 dní - abych byl přesnější) obtěžuje chřipka. Co je ale horší, v pátek a sobotu mně bylo ale tak nedobře, že jsem ulehl do postele a neobtěžoval se vylézat. Čas v posteli a nic nedělání se ovšem, jak známo, hrozně - až nechutně - vleče, pokud zrovna nemůžete usnout. A tak jsem si díky tomu vzpomněl na jednu hru ve svém mobilu a strávil u ní v posledních dnech tipuji tak 15 hodin čistého času.

Ano, pauzy v hraní jsem si dělal jen, když jsem mobil dal z ruky do nabíječky. Asi netrpělivě čekáte na to, o jakou hru se jednalo, tedy která gamesa mě tak neskonale dostala, že o ní musím psát.

Tak tedy. Byla to hra pro Android, nazvaná Jewels Star. Jejím autorem je vývojář či uskupení s názvem ITREEGAMER, o němž jsem sice nic zajímavého nedohledal, ale to není podstatné. Podstatné je, o co vlastně v Jewels Star jde. Vězte nebo ne, je to jednoduchý logický rychlík na starém známém principu - spoj tři stejné objekty a ony zmizí.

Na obrazovce se vám objeví určité množství drahokamů různých barev a vy jejich vzájemným zaměňováním musíte docílit toho, aby vedle sebe v horizontální či vertikální poloze byly alespoň tři stejné. Povede-li se vám to, ony drahokamy zmizí a na jejich místo se sesunou drahokamy výše postavené. Vaším úkolem je, ale takto pospojovat v časovém limitu, co možná největší množství drahokamů tak, aby jste postoupily do dalšího levelu. Nic víc, nic méně. Je to ale strašně návykové. Nevěříte, vyzkoušejte...

Hra je k instalaci zde:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.game.JewelsStar&hl=cs

Autor: David Havlíček | neděle 12.1.2014 0:04 | karma článku: 5,49 | přečteno: 312x
  • Další články autora

David Havlíček

Tak a je tu rok 2015

20.1.2015 v 1:28 | Karma: 6,33

David Havlíček

Betlémy ze dřeva

5.12.2014 v 16:23 | Karma: 0

David Havlíček

Dřevěné betlémy

13.11.2014 v 15:08 | Karma: 8,45