Diskuse

Všechno a nic

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

PetrBrno

16. 11. 2009 13:36
Máš pravdu. Život je jen jeden.

Jenže člověk není jepice a nikdo předem neví jak bude dlouhej. Člověk by si měl užívat, ale zároveň budovat zázemí na stáří. Ty si totiž v podstatě popsala život v socialismu. Všichni jsme měli málo, ale měli jsme to jistý. Že to tak dneska doopravdy nefunguje, hlavně v poslední době zjišťuje řada seniorů. Je omlouvá to, že s tím nemohli počítat.

0 0
možnosti
RH

richardhorak

16. 11. 2009 13:14
Já souhlasím též,

... ale ono to není lehké si uvědomit, že právě tato minuta už nikdy potom nebude a že žádná lepší minuta už být nemusí ... Například já: Sedím v práci a večer mě čeká sklípek, víno, kouř, ženy, zpěv ... pravda, že to přijít nemusí, ale ... já věřím, že to večer přijde ... tak ať mi to tu uteče ...

0 0
možnosti
RO

Radek_23

16. 11. 2009 12:59
Souhlas

Skoro ve všem s tebou souhlasím. Ale člověk by měl mít velké cíle. Koukat se dál než jen na špičku svého nosu. Spíš jde o to, že by se každý z nás měl na té své cestě občas zastavit a oslavit svoje úspěchy. Může jít o maličkosti. Pokud se ale budeme hnát jen za jedním cílem a nebudeme oslavovat i ty malé(možná všední) vítězství, nikdy nebudeme spokojeni. Jsem realista, proto si dávám jen cíle na které dosáhnu. Až když svého cíle dosáhnu, zhodnotim situaci a přemýšlím jak dál. Každopádně nezapomínejte slavit!

0 0
možnosti