Diskuse

Vlkodlaci II

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Mejra

17. 3. 2010 14:16
au

Ehmm nic moc, nechci se pokládat za znalce tohoto oboru psaní ... je to velmi pěkně napsané to ano.

Ale v těchto příbězích by se mělo dodržovat určitě pravidlo ... a to pokud je už nějaká ta "bestie" známá tak neměnit její vlastnosti.

Zde je chybně definována proměna vlkodlaka. Když se člověk proměňuje ve vlkodlaka je to jednak celkem bolestivé, za druhé oblečení nezůstane neporušené, často se díky proměně rozpadne a při změně opět na člověka je dotyčný nahatý.

Co se týče pozdějšího krvelačného běsnění, většinou to tak je ale s tím rozdílem, že si po proměně člověk většinou nepamatuje co dělal.

0 0
možnosti
A

alexander7III3

26. 12. 2009 11:39
mno

super.

0 0
možnosti
M

Mufu

26. 12. 2009 11:43
Re: mno

Z dílen tvůrčího psaní dnes vypadne kdejaká blbina:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2106x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.