Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Pan Vajíčko

22. 8. 2010 15:29
Taková idylka...

Taková idylka. Nádhera, harmonie lidí s matkou Gaiou, úžasné - iba tá kuna to akosi nechápe...;-D;-D;-D

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

16. 8. 2010 9:55
jak s ehezky cesky rika - OMG...

kombinace New Age a Amisu... Neni nad spetku fanatismu.

Zajimala by me jedna vec: pri takovem totalnim navratu k prirode (kdyz pominu, ze vetsina lidi asi neopusti civilizacni komfort a z pohledu vyvoje civilizace by to bylo i nelogicke) by samozrejme vzaly za sve i technologie v zemedelstvi. Jak by teda autorka uzivila lidstvo, pokud by brutalne poklesla produktivita potravin (ale i dalsich veci - dnesni materialy v obleceni, stavebnictvi apod. jsou vyrazne kvalitnejsi, nez klasicke a tim defacto setri prirodu)?

Nebo patri mezi ekologicke fasisty, kteri tvrdi, ze ma nejaka cast lidstva (rekneme 3/4) pochcipat a zbytek si bude radostne zit ve spojeni s prirodou?

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2106x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.