Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sualk

1. 11. 2008 13:59
Souhlas s příspěvkem p.A.Špáty

Vážená paní Evo, souhlasím s příspěvkem, který Vám napsal p. Alexandr Špáta. Kdo jiný než-li právě Vy a další spisovatelé by měli občanům psát a vyjadřovat tak své názory nahlas. Politiku od zábavy totiž jednoduše nelze oddělit. Je povinností všech vzdělaných lidí, aby vysvětlovali občanům stanoviska lídrů politických stran. Intelektuální kritiky, která vychovává nebude nikdy dost, ale příspěvků šlendriánů zde najdete dost a dost.

0 0
možnosti

Pentlička

30. 10. 2008 13:46
Souhlas

Milá paní Evo,

mluvíte mi z duše, přesně tak to cítím.

Jenže, co s tím? Mám pocit, že normální slušný člověk do vysoké politiky nejde, protože by buď musel přestat být slušný, nebo by ho ti ostatní sežrali.

0 0
možnosti

3lipy

26. 10. 2008 10:21
Pani Evo,

závidím vám. Asi jsem si málo hrábla na dno, abych mohla společenskou a politickou situaci přehlížet. Vás ale chápu...VL.Č.

0 0
možnosti

Krabat77

26. 10. 2008 9:36
Hrůzostrašně modrý blog

Když jste se rozhodla napsat proč nepsat o politice, tak se zdržte komentářu výsledků voleb. Už mě nebaví po sté číst, že volby rozhodla kampaň proti poplatkům ve zdravotnictví, navíc, když to není pravda.RvRvRv

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

26. 10. 2008 9:33
Myslím, že se hluboce mýlíte

Dnešní realita nebude realitou zítřka. To je optimismus z demokracie. Po půl století totality a po euforii v 89 je nutné uvažovat reálně. Nic víc. Člověk je a zůstane homo politikus ať chce či ne. I Vy. Znechucení lze chápat. Nikoli však rezignaci. Není na místě. Znovu a znovu je třeba si připomínat, že demokracie je strašně pomalá dáma. Zato ale velmi spolehlivá. Tímto článkem jste mne zklamala a hodně.

0 0
možnosti

sualk

1. 11. 2008 14:00
Re: Myslím, že se hluboce mýlíte

Vyjadřuji Vám velké pochopení.R^

0 0
možnosti

Nomen O

26. 10. 2008 9:00
Politika

Dobrý den.

Máte pravdu. Politika se prolíná celým naším životem, nahoru, dolů, do stran i když se snažíme ji utéci. Neutečem. Jsme otráveni. Vidíme jiné důležité hodnoty člověka ale i tam vniká politika. Je prostě konec. Člověk dosáhl na vrchol možností a musí neodvratně padat dolů. A začít znova. Tak tedy padáme. Volila jsem zelené protože jsem člověk vyrostlý v přírodě, milující přírodu, jsem její součástí. Nepotřebuji toho k životu mnoho.Jen to nejdůležitější. Střechu nad hlavou, co jíst a do čeho se obléknout, a mít teplo a vodu.Ještě něco. Slušné lidské zacházení a jednání s okolím, se zdravím.

Děkuji za článek. Přeji všechno dobré.

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2104x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.