Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EN

ewanem

15. 10. 2010 21:05
které prosím Polabí?

Toto:  přijeďte do Valů u Přelouče, já vám takových pozemků ukážu spoustu.:-(

0 0
možnosti
V

Vikina

11. 10. 2010 14:36
Tak Evka

nám čím dál více ujíždí, takže následně zrušila diskuzi u posledního článku, protože tam jí to rozhořčení muži (ale i ženské) už tentokrát nekompromisně nandali.

0 0
možnosti
FF

fioman

7. 10. 2010 10:30
Autorko, je zvláštní, že u nás v Semicích to jde, že?

Když už paušalizujete, tak prosím pište o "Polabí kromě Semic a okolí". Vám by se asi také nelíbilo, kdybych napsal blog "o primitivních blogerkách" a vyjmenoval v něm všechny blogerky včetně Vás.Rv Přijeďte se podívat k nám do Semic u Lysé nad Labem a teprve potom pište články o jakési "zkáze krajiny (polí) v Polabí". Svým článkem jste urazila všechny schopné, pracovité a poctivé zemědělce v Polabí, pokud Vám to ještě nedošlo.;-O Filip Fuchs, bloger.

0 0
možnosti
VTK

Více takových Kožených

7. 10. 2010 13:46
Re: Autorko, je zvláštní, že u nás v Semicích to jde, že?

Jsi ze Semic? Do vedlejšího Hradištka jsme jezdili dlouho na ryby, než tam všude nacpali zákazy vjezdu a zakázali na území Hradištka tábořit. Znám odtamtud pana Bláhu, staral se tam na polích o zavlažování z Labe, znáš ho taky?

0 0
možnosti
ÚNV

úplně nová Viktorka

7. 10. 2010 10:02
které prosím Polabí?

U nás v Polabí je obdělané každé pole a majitelé školek pořád shánějí kus pole k osázení....

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2106x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.