Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

petrhajek.blog.idnes.cz

2. 2. 2010 13:16
ted jste me vzala vitr z plachet

ja byl na A. taky v nedeli, napsal jsem o tom vcera a publikuje se to po treti (muj obvykly cas :-) ). A ve spouste veci mam podobne nazory jako vy, tak to bude vypadat jako kopirak. Skoda...

Jinak - jsem rad, ze se detailneji nerozebiraly vztahy, to by bylo na urovni Emanuely a nebo jinych telenovel. Cekat, ze mimozemstane budou skutecne mimozemsti (tj. mit jine hodnoty, styl zivota, moralky, styl mysleni, nez kdokoliv na zemi asi cekat neslo...Protoze divaks e musi s temi chudacky ztotoznit).

0 0
možnosti
Y

Ygrain

2. 2. 2010 8:37
plátno snese všechno

Už od Pána Prstenů mě nepřestává fascinovat, kolik práce a peněz jsou současní filmaři ochotni vynaložit na vizuální efekty, jen aby celý výsledek totálně "zazdili" připitomělým dějem s logickými dírami, kterými by proklusalo stádo mamutů. Další článek, který mě jen utvrdil v rozhodnutí si tento "klenot" odpustit a nezvyšovat si zbytečně krevní tlak. Jdu si pustit Babylon 5 - ten sice efekty neoplývá, ale intelekt rozhodně neuráží.

0 0
možnosti
IT

Ion Tichy

1. 2. 2010 23:16
Díky

autorko, že jsi nám sdělila své mínění o tomto filmu a doufám, že se ti podaří najít takový film, který se ti bude zdát méně klišoidní, propracovanější a bude mít logičtější děj.

Protože například mě de Avatar líbíl a samotné propracování děje z hledista logiky a např. fyzikálních zákonů je perfektní. :-)

0 0
možnosti
K

kores

1. 2. 2010 22:37
Absolutní souhlas

já bych to ještě přejmenoval buď na: "Jak mrzák ke štestí, novým nohám a dlouhému ocasu přišel" nebo "Tak jsme tu matičku Pandoru pěkně nas....li"  Taky mi nevadila ta tolik kritizovaná ZELENÁ línie - to napodiv nebylo tak strašné a sežral bych i love story, co si budeme vykládat, i tvrdý chlap před tou lóóóve s velkým L zjihne (i když potají). Totálně mě ale vytočily ty klišé, o kterých píšete a šílené nelogičnosti v ději, obzvláště pak ti padouši padouchovití a úplně debilně pojatý, závěrečný souboj muže proti muži. Film pro 10 leté děti.

0 0
možnosti
VP

Sípomat

1. 2. 2010 19:24
Pocahontas

Nic jiného to nebylo. Podívaná sice krásná,ale nápad nikde. Od začátku bylo jasné,jak to skončí,kdo umře a kdo zůstane naživu a tak vůbec.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

1. 2. 2010 18:34
ukažte lidem

kouli, krychli a pyramidu a počkejte, jakou kravinu o nich nalíší. podle toho je pak můžete přesně zařadit. každý si tam totiž dosadí nikoliv to, co tam je, ale co si myslí, že tam je.

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2106x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.