Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^.Karma. Úplně jsem viděla sebe v podobných situacích. Vždycky se tvářím, že chápu a pak se chytám za hlavu;-D.

1 0
možnosti
MH

Docela jednoduchá a rychlá odpověď řemeslníkovi je : "Ale to jste dělal/instaloval Vy/vaše firma...... Po tomhle obyčejně už zádné nadávání nebývá!

1 0
možnosti
MS

Budte rada ze slo o kotel ja neco podobneho zazil na urade - prvni urednice: Tady mate formular a s nim musite do dveri c22222 ve druhem patre. V dotycnych dveri: No ale to mate spatny formular a to tady stejne nedelame, tady mate spravny formular a treti patro  druhe dvere nalevo. Ve tretim patre: nene tady v teto buddove toto nedelame to musite do budovi v ulici te a a te a vyzvednete si jeste dodatek k formulari v podatelne........ Koukam na urednika jako vrana a v poslednim vzepeti sil rikam "Mohu vas pozadat zda by jste mi tyto instrukce dal piseme s vasim podpisem a razitkem abych mel jistotu ze jsou spravne". Urednik me naprosto odzbrojil - "Ale ja nevim zda jsou spravne ja si to jen myslim a pisemne vam nic dat nemuzu". A bylo hotovo a ja sel na pivko :-)

1 0
možnosti
MS

........budovy........

0 0
možnosti
JH

J41a63n 82H80l79e56d98í61k

13. 3. 2013 15:50

je to prosté, tento stát doplácí a doplatí na nedostatek-konkurenci  všech druhů řemeslníků a na šílený přebytek politologů-sociologů-metereologů-manažérů-ekonomů.

1 0
možnosti
PK

Pekne :-) Ale mohla jste dopadnout jeste hur, jako ta pani z monty pythonu, co ji privezli novou plynovou troubu ;-) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8dVkdCQCAS0#t=58s

0 0
možnosti
TS

No jo, jak praví pan Klauda níže, řemeslníci jsou při srážce s laikem schopni najít spoustu "závažných problémů", aby si mohli přimastit kapsu a zahrát na chytré. Má pravdu a já jako amatér s tím počítám. Ale co si zásadně nenechávám líbit, je to chování, které popisujete v článku. Toho člověka už bych podruhé do bytu nepustila - poté, co bych první návštěvu hned v zárodku ukončila slovy "Nezlobte se, ale nejsem zvyklá, aby mě někdo péroval jak služtičku. Jdu si najít jinou firmu." Aby mě stahovali o prachy a ještě mě k tomu jako bonus takhle peskovali, na to nejsem stavěná. Když oškubat, tak elegantně! ;-)

4 0
možnosti
VV

Díky za pobavení. Karma.

1 0
možnosti
MH

Bože, to jsem se zasmála. Já vím, že vám v těch situacích hlavně tekly nervy a vyprávět o tom s nadsázkou je prostě jen důkaz odolnějšího životního nastavení, ale nějak mi to připomnělo známou scénu z Muže z Acapulca: Už tu byl instalatér? ;-D Tohle je důvod, proč když jsme měli spáchat rekonstrukci domu, byl k tomu tak detailní projekt, až se řemeslníkům protáčely panenky a najímali se jen léty prověření zdědění řemeslníci. (Jednoho dne se jich budu muset zeptat, koho ustanovili svým nástupcem, až půjdou do důchodu, protože jinak si díky své neodbornosti v oblasti instalatérství, plynárenství, obkladačství... taky budu muset nechat bezpočtukrát vynadat.

0 0
možnosti
LS

To mě trochu zaujalo, netuším sice o jaký kotel šlo, ale dá se dohledat např. tato diskuse:

http://www.e-filip.sk/default.aspx?ContentID=1010&ThreadID=283676&sortBy=question

Pokud šlo o shodný kotel, pak nechápu proč servisák měnil výměník. Ty věci kolem komínu a přívodu vzduchu bych na základě uvedené diskuse bral.

0 0
možnosti
RK

To je problém vás feministek. Každá normální holka chápe, že když chce něco opravit, musí si k tomu přizvat známého, který tomu alespoň trochu rozumí. Řemeslník vidící úplného laika, navíc ženu, má navrch. Je schopný přesvědčit majitelku bytu, že kohoutky kapou kvůli špatné dispozici koupelny, kterou je třeba kompletně rekonstruovat.

4 2
možnosti
EA

E80v61a 62A70d54a31m56o87v55a

13. 3. 2013 12:48

To ale není řemeslník, jen prachsprostý podvodník.

3 0
možnosti