Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

akki

13. 6. 2009 14:01
Protože mám podobné pocity

při vyplňování daňového přiznání, jsem trpělivá a počkám na internetovou kalkulačku. Většinou ji najdu orávě na iDnes. (To nemá být reklama!) Stačí vyplnit, sama to spočítá a já si formulář jenom vytisknu. Pravda, je dobré pečlivě číst kolonky, ale na počítači se mi to zdá přehlednější než  na papíře. O pokračující skleróze, Alzheimeru(?!) vím taky své. U mně se projevuje v jiných odvětvích denního života.:-)

0 0
možnosti
K

kenev

13. 6. 2009 11:02
Tak nevím, v čem to spočívá.

Dejte se do politiky a o nějakém problému a šesťáku, o kterém píšte, nebude ani řeč.

Pak je možné pomáhat státu a dokonce za peníze.

Ale dávám Vám za pravdu. Stačí když kape, nemusí téct. Tomuto státu je vše dobré. Horší je to, že kapání dobrovolné není úměrné neznámému odtékání. Cílenému.

Stát má velmi netěsné a někdy i schválně otevřené kohoutky.;-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2106x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.