Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Satyriana

11. 4. 2010 10:34
Chtěla jsem

souhlasit a potom nesouhlasit. Možná je to ještě něčím v povětří, ale když vlezu do metra a rozhlédnu se, někdy bych Vám dala za pravdu a jindy zase ne.  Asi je to otázka štěstí a náhody. Určitě ale málokdy potkávám něco zpoza výloh ;-)

Na menších městech je to mnohem jednodušší. Vzhledem k dojíždění vítězí praktičnost. To znamená kalhoty, delší bunda, na hlavě jenom čerstvý melír a sestřih ...

0 0
možnosti
P

papaya

5. 4. 2010 9:33
..

ano, vystihla jste to poměrně přesně. Nenápadnost a průměr chodí po našich ulicích, pokud někde narazíte na skupinu vkusně oblečených lidí .. jsou to skoro jistě cizinci. Hodně to souvisí i s myšlením, tolerancí, sebevědomím vůbec :-)

0 0
možnosti
F

Fumu

5. 4. 2010 10:05
Re: ..

a nejvkusněji se oblékají absolventi Gender Studies;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2106x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.