Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hlajana

14. 7. 2009 17:23
Děkuji za článek,

k takové výpravě se už chystám několik let. Zatím jsem nesebrala odvahu, ale Vy mi ukazujete, že to jde. Ještě musím sehnat kamarádku na cestu. S cestovní kanceláří jsem v těch místech byla a také mě to neuspokojilo. NApříklad na Avignon nám z organizačních důvodů zbyla půlhodina (!), potom jsme ale na letišti v Lyonu zevlovali půl dne. Nikdy víc! 

Z toho, co píšete, usuzuji, že by možná bylo praktičtější nocovat víc dní v jednom místě (cenově přiměřeném) a odtud vyjíždět do okolí. Nejde mi o to toho stihnout co nejvíc, ale vychutnat si atmosféru Provence.

Ještě jednou děkuji za inspiraci.

Jen ještě jsem Vám chtěla napsat, že jsem zcela nedávno přečetla Vaši knížku Blues zmražené kočky, málokterá kniha mě tak oslovila jako tahle. Tak tímto děkuju i za ni.

0 0
možnosti
G

Gmur

2. 7. 2009 11:29
udelala jste mi radost

jako znalkyne anglictiny berete francouzstinu vazne. Po dlpouhe dobe, snad poprve,jsem si precetla clanek, kde byly vsechy accens sptavne. Me to totiz leze na nervy, kdyz v textu chybi nebo jsou spatne.R^

0 0
možnosti
PN

burden

28. 6. 2009 22:08
cestovní partneři

Než jako Hanzelka a Zikmund by bylo vhodnější jmenovat Horníčka a Vondru (Jak hledat slunce). Ta cesta je skoro identická.

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2106x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.