Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

atvar

30. 11. 2007 14:32
jako pro feministické hnutí

je megera geniální název.

Na zástupkyni medey nebo arachne bych si čas neudělal. Ale s megerou bych si pokecal s chutí - tam je garance, že to bude k věci a bez příkras:-)

0 0
možnosti

Eleonor

16. 11. 2007 15:58
osobní názor

Megaira zní podobně jako megera, Médea  asociuje jiné oblasti, nejvhodnější z nabízených mi připadá Arachné - jak foneticky, tak možným odvozeným významem (síť). Píšete, že by se Vám s pojmenováním vize lépe pracovalo, já bych naopak toto nechala vyplynout na závěr. Ale už z toho, že máte vymezenou oblast jmen z mytologie, je vidět, že jasnou představu už máte. 

0 0
možnosti

3sloni

15. 11. 2007 10:21
muj hlas pro Arachne

Ja hlasuji pro Arachne, pripadne bych volila i Medeu, ale pozor abyste, verny jmenu, nezahubily vlastni ditko

0 0
možnosti

Jirka původní

13. 11. 2007 19:33
a co si takhle založit

sdružení pro jakýkoliv prospěšný účela financovat si ho ze svých v potu tváře vydřených peněz. To Vás nenapadlo. Proč by společnost, tedy i Ti co s Vámi nesouhlasí měli platit Vaše skvělé myšlenky. Nezdá se Vám to trochu vyžírkovské.....:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2106x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.