Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

repanak

7. 5. 2011 19:38
Pan blogger mnoho rozumu nepobral.

Manželka říká - když mi před lety umřela osmdesátiletá babička, tak příbuzní řekli - Pánbůh ji už chtěl k sobě povolat, děkujeme Vám paní doktorko, co jste vše pro ni udělala. Dnes Vás dají k soudu - baba mohla ještě deset let brát důchod a dávat nám ho ... To je jen jeden pohled a existují i další proč obvoďák vše nevyléčí sám.

0 0
možnosti
MH

milmarma

7. 5. 2011 22:52
Re: Pan blogger mnoho rozumu nepobral.

Jděte do prdele s takovým osočováním, chytráku! A nepřehánějte! Soudy s doktory jsou pořád vzácností. Navádíte k alibismu, k tomu, aby si lidé o prakticích pacienti mysleli, že jsou tu jenom k udávání správného směru. Ten však najdou i na internetu nebo se zeptají sestřičky. Žádný obvoďák nevyléčí všechno sám, s tím souhlasím. Měl by být sám k sobě soudný, rozvážný, mít správný úsudek, ale zas ne přespříliš opatrný a bojácný, nejrozumnější je zlatý střed. A ještě k tomu titulování, vážený pane inkognito. Spíš si myslím, že právě notoričtí posílači mnoho rozumu nepobrali.    

0 0
možnosti
GK

vatsuk

7. 5. 2011 17:21
Doctor specíalista

potkají se dva kamoši,první dí mám na šulinku takovó malo černó tečku,druhej ukaž hm, já měl taky byla Červená,zašel jsem za kámošem doctorem ,uchopil vatičku smočil v roztoku a opucoval,byla fuč,zaplatil jsem kilo,prví navštíví doctora vše mu řekene,doctor očistí a praví je to za tři kila,nó doktore kamoš platil jen kilo,doctor nato pane kámoš to měl vod rtěnky a vy od HO.na

0 0
možnosti
MPR

vohorelej_ strom

13. 5. 2011 12:07
Re: Doctor specíalista

;-DR^

0 0
možnosti
CJP

Ctihodnost Já První

7. 5. 2011 14:39
Pane kolego, ono se není čemu divit.

V dnešní době, kdy jsou soudní žaloby na denním pořádku, je klima v ordinacích napjaté. Však to znáte - choroba se jeví jasná, ale co kdyby .......Tak raději poslat ke specialistovi. Ať se spálí on.

0 0
možnosti
MH

milmarma

7. 5. 2011 19:18
Re: Pane kolego, ono se není čemu divit.

A stařenka o berličce chodí, jezdí, platí, bloudí, nic nechápe.

0 0
možnosti
PH

petrph

7. 5. 2011 13:50
co si stěžujete

Za pár měsíců to bude všechno v placeném nadstandardu...Tak bude ráda, že se Vám zatím na to dítě podívají odborníci zadarmo...:-(

0 0
možnosti