Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

ladyevil_cz

9. 8. 2012 7:50
woe:))

;-D;-D To byl humor skoro anglický ;-D;-D

1 0
možnosti
MH

milmarma

9. 8. 2012 21:29
Re: woe:))

Líbilo? Paráda! Sice mě čtenáři moc nekarmujou, ale kupodivu často teď docela často na články ťuknou a dělajou že aj i čtou, Ok boy?

0 0
možnosti
VH

Stará kára

8. 8. 2012 17:17
Celou dobu čtení vašeho článku jsem přemýšlel,

jak moc jste zakomplexovaný.

  Chápu, že nemusíte fandit sportu, jmenovitě vrcholovému.  Možná fandíte divadlu či filmu. Možná teoriím návštěv z Marsu. Nepřipadá vám to stejně uhozené (či normální), jako fandění sportu?

  PS: Fandím sportovcům stejně, jako poctivým (a nechamtivým) umělcům.  Těm návštěvám nikoliv.

1 0
možnosti
MH

milmarma

8. 8. 2012 18:37
Re: Celou dobu čtení vašeho článku jsem přemýšlel,

Bylo velkou chybou, že jste během čtení mého blogu přemýšlel. Tím spíš, že jste si lámal hlavu nade mnou. Co se týče zakomplexovanosti: vůbec nechápu, proč ji řešíte, ale určitě nejsem, příkladem nechť mi je to, že své děti nemotivuju k tomu, co se nepodařilo mně. Možná snad vnoučky sportovně zapřáhnu až budou?:-) Sportu fandím a ke sportovcům vzhlížím s obdivem. I tak vám děkuju, protože když ne já, vy jste mě pobavil skvěle:-)

2 0
možnosti

Peyrac

8. 8. 2012 17:03
Mimozemšťané mají pozemská zranění a obyčejné starosti 8-)

Šebrle to musel pro zranění vzdát po běhu na 100 m, stejně jako Tomáš Dvořák na jiné olympiádě. Jeho rekord přes 9000 bodů se zdál překonatelný jen mimozemšťany, ale teď je v Londýně Ashton Eaton z USA, který to už zvládl. Sportem k trvalé invaliditě a tím vrcholovým zvlášť. Taky jsem kdysi skákal přes 6,5 metru do dálky a ženské to dnes skáčou běžně. Když se starší olympionici scházejí, tak málokdo z těch bývalých mimozemšťanů nemá hůlku nebo berlu. To je ne-humorná realita. Blog mě pobavil - karma R^[>-];-)

0 0
možnosti
MH

milmarma

8. 8. 2012 18:30
Re: Mimozemšťané mají pozemská zranění a obyčejné starosti 8-)

To je ono, blog měl pobavit. Několik humorných obratů tam snad bylo, tak to jsem rád, že jste je našel. :-)Díky

0 0
možnosti
HAH

haslbauer A.H. Ohřeplavec

8. 8. 2012 15:05
Nikoho jsi,

Martine, zatím nevyprovokoval k pohybu. Lidé se milují a nechtějí ze sebe dobrovolně udělat CHROMAJZLÍKY. Na příští OLYMPOŠCE Tě chci vidět aspoň jako ČASOMĚŘIČE! ZDRAVÍM! hah;-D

0 0
možnosti
MH

milmarma

8. 8. 2012 15:27
Re: Nikoho jsi,

Kdyby jim stačil kulhavý časoměřič, tak proč ne. Díky. Dovol malou úvahu: Píšeš, že se lidé milují. Ale aby se milovali, kolikrát musí chlapec dívku přesvědčit činy. Tu přenésti přes kaluž, skočit přes plot pro kytičku a pak utíkat před zlým psem...těch příkladů by bylo dost. :-)

0 0
možnosti