Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemám přehled, jak to je současně v Česku mezi lékaři, ale co jsem v Německu, málokdy jsem narazil na doktora v bílém, ale v civilním oblečení...

0 0
možnosti
AW

Tak styl oblečení bych neřešil. Narazit na úřadě na ochotného člověka je vždycky plus.

Zato vy jste se choval jako arogantní *** a ještě se tím tady chlubíte.

No nic, spěchám si přežehlit montérky, abych u vás obstál.

0 0
možnosti
MH

Vážení kritizující. Opravdu vážení, protože vaše názory neberu na lehkou váhu. Ale! Nechci se odvolávat na klišé, že šaty dělají člověka, ale vzato do extrému - vám je opravdu jedno, když by vás léčil doktor ve špinavých montérkách, i když by léčil dobře, kdyby vás soudila soudkyně v kuchyňské zástěře, protože si jen tak odskočila od plotny, učitelka učila vaše dítka v bikinách, protože v plavkách se přece cítí nejlépe? Proto na kultuře oblíkání trvám!

0 0
možnosti
JM

J34o62s27e77f 23M50i86k43i38n

13. 1. 2020 15:49

Pán možná nebyl oblečen dle nějakých kodexů, ale byl ochoten a zřejmě i schopen poradit a pomoct a to je to nejlepší na jakémkoli úředníkovi.

Raději takového úředníka než nějakou nafintěnou roštěnku ze školy, která nic moc neví a místo způsobů řešení hledá důvody nicnedělání.

9 0
možnosti
MH

Rada, kde najdu paní XY odvedle, je opravdu nad zlato a nadstandardní pracovní výkon.

0 0
možnosti
JN

Kádrovat lidi podle toho, co nosí je trochu mimo mísu. Já si myslím, že vám do toho nic není.

1 0
možnosti
MH

Dejme tomu, že ne mně tak zcela, ale nadřízenému určitě.

0 0
možnosti
VF

Škoda, že ten kritizovaný pán nebyl úředník, kterého jste potřeboval a nedal Vám tu Vaši nadřazenost "vyžrat".:-( Ale máte půl pravdy - pán měl lépe reprezentovat úřad.

1 0
možnosti
MH

Neřekl bych nadřazenost, zkusme najít jiné slovo. Ale věřte mi, byl to šok. Takový, že jsem se o něj musel podělit, abych ho líp vstřebal :-)

1 1
možnosti