Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já se přátelím a komunikuji s lidmi snad všech možných názorů a v klidu se bavíme o čemkoli. Navzájem se respektujeme, i když máme diametrálně jiné názory. Občas někdo zajde dál než chtěl, ale na poněkud jiné úrovni. O weekendu se mrknu k Vám, teď mám docela fofr. Mějte se hezky.

2 3
možnosti
Foto

Za co náš admini trestáte, když tohle dáte na titulku? A není vám to blbý, pár dní před volbama? Argumenty autora jsou fakt k popukání, ale ve skutečnosti to k smíchu není, protože to zní jako lži a výplody choré fantazie a zaslepené nenávisti. Fakt si neumím představit, že Franz v čele bandy fašounů honí po Václaváku vietnamce a láme jim žebra, nebo že skáče po malé holce v kanadách. Není tohle na žalobu?

14 5
možnosti

A představte si ten paradox, jak odsouzený Hassan žádá prezidenta Franze o milost.

15 4
možnosti

Zajímavá úchylka .... Jestlipak je na ní diagnóza?

14 4
možnosti
Foto

Jinými slovy... kohokoli neumím pochopit, je neonacista a skinhead.

18 6
možnosti
Foto

Nebo také: kohokoli neumím pochopit je levičák, multikulturalista a anarchista.;-)

3 18
možnosti
Foto

"To, že se ve světě skinheadi objevili, považuji sociálně za logické. Každá civilizovaná společnost se podvědomě brání agresivnímu pronikání primitivnější kultury, lidí, kteří mentalitou a temperamentem nejsou schopní přijmout místní pravidla soužití. Anglie má leta problémy s přívalem barevného přistěhovalectva. Německo s Turky. Francie s Araby. Co je ve dne cizokrajným folklórem, mění se soumrakem na organizovaný zločin, pasáctví, narkomanii, veksláctví, loupeže, vraždy. Tam kde stát nestačí zajistit klid, musí si tedy lidi pomoct sami. " (konec sitace). Podepisuji v plném rozsahu. R^

19 6
možnosti
Foto

Citace z diskuse: "Franz byl v 80. letech nácek jak poleno a ta jeho parta, který denně předsedal ve vinárně Orlík, mi zkazila rande, když jsem si tam se svým chlapcem přišla jednou po kině slušně vypít colu. Tahali mě za vlasy a mému chlapci poplivali křiváka, takový ponížení - směl si to utřít až venku. Nemohli jsme nic dělat, když jsme dohromady vážili asi čtyřicet kilo! Naštěstí otčím mého chlapce zorganizoval ještě tu noc trestnou výpravu a naše čest byla pomstěna. Další oběti takovou kliku ovšem neměly. Na jednom punkovém koncertu na Žofíně se Franz a jeho opičáci vesele procházeli po malý holce ve svých kanadách a hajlovali u toho jedna radost. Skončila se zlomeným žebrem a svalovou horečkou. Nevěřim tomu chlapovi ani ň. Ale nakonec - tak ať si tim prezidentem třeba je, dyť vono je to dneska jedno..."

Zdroj: http://www.czechfreepress.cz/vase-free-zona/vladimir-franz-nemluvi-pravdu-o-sve-minulosti.html

Matějko, pod toto se také v plném rozsahu podepisujete?

5 15
možnosti

eehm ... mohu se zeptat, co z uvedene citace "... Anglie má leta problémy s přívalem barevného přistěhovalectva. Německo s Turky. Francie s Araby. Co je ve dne cizokrajným folklórem, mění se soumrakem na organizovaný zločin, pasáctví, narkomanii, veksláctví, loupeže, vraždy. Tam kde stát nestačí zajistit klid, musí si tedy lidi pomoct sami" povazujete za nepravdive, nebo nejakym zpusobem pohorsujici ? me to prijde jako pomerne presne a vystizne ohodnoceni situace, a to ne, ze bych chtel franze volit ...

24 3
možnosti
Foto

Tak tohle jsem opravdu nevěděl, protože jsem se o osobu Vladimíra Franze nezajímal, jelikož to není můj kandidát na prezidenta.

Za informace díky a karma R^

9 21
možnosti

P76e70t79r 97U38h44e72r

7. 1. 2013 19:40

Vy toho ještě nevíte. A brát inspiraci u tohoto extremisty mi nepřipadá moc rozumné. I když u vás...

22 6
možnosti

no slava .. uz jsem mel strach ze budete psat jen o supermarketech

12 3
možnosti
Foto

Co se vám nelíbí na supermarketech?:-) ps. Příště bude fotoblog.

5 14
možnosti
Foto

Dneska karma za informace ač jsme každý z jiného myšlenkového proudu. Ale i tak to neznamená, jestli někdo někdy sympatizoval s nějakým nezakázaným hnutím, musí být automaticky sympatizant i ve zralém věku.

11 6
možnosti
Foto

-Pochvalu od tradičního názorového oponenta vždy ocením.

V jeho současných názorech nespatřuji problém, problém spatřuji v tom, že tento prezidentský kandidát popírá, že by někdy býval skinheadem. http://www.lidovky.cz/patecni-ln-franz-ja-a-skinhead-jen-jsem-je-ucil-faz-/ln-media.asp?c=A120802_215633_ln-media_sk

8 15
možnosti
Foto

naopak, jak jste ho popsal, tak se do politiky náramně hodí

7 1
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/