Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

_-1-_

1. 5. 2012 14:45
Vít Hassan zneužil lidské neštěstí ke své propagandě .. !!!

1. .... Přijel zdálky do Břeclavi, neznal ani místo kam má jít a vnutil se do domácnosti Romů, aby posbíral informace od jedné strany.

2. .... Přes dobře míněnou radu terénního pracovníka se úmyslně vydal do druhého tábora, abyste tam provokoval, vyvolal konflikt a strhl na sebe pozornost.

3. ... Ve městě, kde jste byl snad poprvé v životě, jste se vnutil na pódium, abyste svými nevhodnými výroky "přilil oleje do ohně".

4. .... Celou tuto anabázi dělal i proto, aby měl další materiál pro své zavádějící a jednostranné blogy.

5. ... O hlavní příčině, tj. o kriminalitě, která již dosahuje té výše, že slušní lidé mají strach ...... o tom nepíše ani slovo.

9 0
možnosti
VH

http://hassan.blog.idnes.cz/

1. 5. 2012 19:22
Re: Tomáš Vandas zneužil lidské neštěstí ke své propagandě

1.) Informace jsem nesbíral jen z jedné strany, nýbrž z obou, jak je ostatně v článku uvedeno.

2.) Ano, vzrůstajícím projevům neonacismu by se měl každý slušný člověk aktivně postavit.

3.) Pronesl jsem tam emotivní projev ve kterém jsem vyzval místní, aby se nenechali strhnout k eskalaci násilí s Romy, kterou tam přišel rozdmýchat Tomáš Vandas.

4.) Za celou dobrovolnou aktivitu jsem neobdržel ani korunu a "materiálu" mám po dnešku opravdu dost.:))

5.) Ale píši o tom, jen musíte umět číst. - Přeji hezký zbytek svátečního dne! :) VH

0 0
možnosti
SS

albertan_bear

26. 4. 2012 21:43
Troll Hassan

BTW vite, ze kdybyste neuposlechl vyzvy policie (viz vase prvni video) v Kanade ci USA tak byste skoncil ve vazbe a po zjisteni, ze jste byl drive trestny by jste byl odsouzen minimalne k podmince?

.

A zaplatil jste jiz naklady na vas pobyt v napravnevychovnem zarizeni ?

8 0
možnosti
VH

http://hassan.blog.idnes.cz/

30. 4. 2012 19:18
Re: Troll Hassan

Pokud jste si nevšimnul, tak tady nejsme v Kanadě či v USA, ale v Čechách.

Přeji hezký zbytek víkendu! :) VH

0 0
možnosti
SS

albertan_bear

26. 4. 2012 21:29
Zbabely obuskar

Zbabely nasilnik a odsouzeny kriminalnik Vit "Teleskopicky obusek" Hassan neotevrel diskusi?Rv

8 0
možnosti
C

Camino.

26. 4. 2012 19:58
Proto je zde diskuse, pane Hassane, shodnout se nemusime!

....divala jsem se pouze na prvni klip na Vasem novem blogu, ale proc jste setrvaval a neposlechl dva muze ve zlutych vestach, zrejme policie....X krat Vam rikali, abyste toho nechal...:-/ Proc jste argumentoval dale a prileval oleje do ohne?8-o

7 0
možnosti
IB

isabell

26. 4. 2012 20:36
Re: Proto je zde diskuse, pane Hassane, shodnout se nemusime!

Nebavte se s ním, nemá žádnou cenu krmit trolla ;-)

6 0
možnosti
MK

epow

24. 4. 2012 9:06
Ubohost nad ubohost

Jsou dvě možnosti, jak řešit "romskou otázku" - genocida a začlenění. K té první se většinou ubírají pouze slabí nebo hloupí jedinci. Ta druhá totiž stojí spoustu úsilí a je dlouhodobá. Nevím, jaké komplexy vedou člověka k podněcování násilí, rozhodně ale zastírají mysl a veškeré rozhodování tomu odpovídá. Dovolávání se morálky nemorálními jedinci je také k pláči.

2 0
možnosti
MP

Martin5.35

24. 4. 2012 9:35
Re: Ubohost nad ubohost

Jak dlouhodobá, kolik let na začlenění potřebují? Začleňovací organizace sosají peníze už desítky let a žádný výsledek (pozitivní) není vidět.:-/

11 0
možnosti

Pro patria V.

24. 4. 2012 8:47
.

Včera byl na idnes.cz článek, kde si cikáni stěžovali, že je češi házejí do jednoho pytle atd. bla...bla...bla. Nyní tu máme článek, který je postaven na tom, že několik jedinců vykřikne hesla "Cikáni do plynu" (Osobně bych jim dal pár facek, jelikož nevědí co křičí a ať se zajedou podívat do Osvětimi-Majdanku.) a rázem jsou tyto slabomyslné výkřiky vztaženy na všechny demonstranty a jsou tím hlavním motivem demonstrace, respektive pisatel nám to vnucuje.

11 0
možnosti
VH

http://hassan.blog.idnes.cz/

24. 4. 2012 9:13
Re: .

Dobré ráno,

není tomu tak, pokud si přečtěte můj článek ještě jednou a pozorně, tak zjistíte, že se jedná o popis dění v Břeclavi, tak, jak jsem ho viděl já. Jestli jste si nevšimnul, tak v článku popisuji jinak demonstraci Vandasovců a důvody, které je k ní vedly a naprosto jinak demonstraci místních lidí a důvody, které k tomu vedly je. Na demonstraci místních jsem zvolávání typu: "Smrt Cikánům!" či "Cikáni do plynu!" nezaslechl a fakt, že se nepřidali k vandasovcům, (kteří do města přijeli získat politické body a eskalovat napětí mezi místními a Romy), jsem ve svém článku ocenil. Břeclaváci se ke mně po celou dobu až na drobné výjimky (které se najdou všude) chovali slušně, také jsem to nejenom v tomto článku velice ocenil.

Přesto děkuji za reakci a přeji hezký den!  VH

4 0
možnosti
TJ

vioš

24. 4. 2012 8:13
výsledek pátrání

Když je romská komunita tak proti tomu útoku, proč tedy již policii útočníky nevydala? Ať netvrdí, že přijeli odjinud a nic o nich neví. Vsadil bych svoje staré boty, že v tom ghettu alespoň několik nocí spali, pokud rovnou nebyli místní. V romské komunitě ví každý o všem všechno a minimálně těch pár lidí kolem nich by je mohlo nahlásit. Jsem zvědav jakým způsobem policie útočníky vypátrá.  Pokud to bude na základě úzké spolupráce s tamními Romy, budou mít velké plus. Ale takto to asi nebude...

1 0
možnosti

Pro patria V.

24. 4. 2012 8:50
Re: výsledek pátrání

Cikáni se nejdříve lekli a začali prohlašovat, že je znají (viz. rómský podnikatel). Pak dorazili multi-kulti poradci a začalo pozitivní PR. Takže se vyrojili otazníky typu, že zda to vůbec byli cikáni. Dále tradiční plky o tom, že cikánské děti se bojí do školy a že v Břeclavi žijí všichni v klidu a míru. Čekám, že někdo zpracuje tu matku, aby nebyla tak rasantní a možná se objeví zpráva, že cikáni mezi sebou hledají dárce ledviny.

7 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

23. 4. 2012 23:53
Co to tady meleš ?? Jake "lidské neštěstí" ?!?!?

Nehoda je lidske neštesti ! Tohle vypada spiš jako pokus o vrazdu.

15 0
možnosti
TH

Gmurr

24. 4. 2012 11:13
Re: Co to tady meleš ?? Jake

coz je lidske nestesti..............................................................

1 0
možnosti
DT

dr. Tereskin

23. 4. 2012 23:15
Hassane

že se ti od huby nepráší, už jen ta čísla účastníků naprosto jasně prokazují tvojí neobjektivitu. Lidé jako ty, jsou příčinou neřešení problémů, jelikož pod neustále se opakují mantrou rasismu nám zde vyrostl rasismus obrácený, pozitivní diskriminace a na její triko několik generací cikánů co nebudou nikdy pracovat, co neuznávají žádné hodnoty slušné společnosti, co znají jen drogy, násilí, alkohol a automaty. Vtipné je, jak skoro každý cikán řekne, ano ONI jsou takový, ale my ne.... Sám mám mezi cikány pár kamarádů, a neustále mě překvapují svými názory na svojí "menšinu". Většina z nich jsou mnohem kritičtější než "bílá rasistická většina".

A z druhé strany. Mezi cikánskými degeši je 100% rasistů, pro které jsme pouze gádžové, prostředek k získání peněz, ti hloupí, co pracují a neberou dávky. Ti kteří se nechávají okrádat a nebrání se. Naprosto námi opovrhují.

Ještě štěstí, že pár slušných cikánů existuje, jinak bych se musel jít udat že jsem rasista.

24 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4111x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/