Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

L_N

6. 5. 2011 12:31
Fakt jste před akcí

prošel bronxem a cítil jste se bezpečně? No tak možná to bylo kvůli tomu, že máte přece jen jinou barvu pleti než já a tak se na vás nedívali tak nepřátelsky. Já jse ve vzduchu cítil mimořádnou agresivitu.

0 0
možnosti
D

ddannnn

3. 5. 2011 10:30
Chtěl jsi info o zbraních "blokerů",

 tak tady to máš,

a abys věděl, co přesně hledat:

"U několika účastníků shromáždění odpůrců pochodu neonacistů Brnem byly zjištěny sečné zbraně."Zdroj: http://brno.idnes.cz/park-v-centru-brna-zabralo-300-extremistu-na-pochod-cihaji-odpurci-px2-/brno-zpravy.asp?c=A110501_121952_brno-zpravy_dmk

0 0
možnosti
D

ddannnn

3. 5. 2011 10:33
Re: Chtěl jsi info o zbraních "blokerů",

No jo, no, mírumilovní demonstranti.

Zajímavé, že za zcela legální zbraň  - plynovou pistoli - byl její vlastník předveden, zato zcela nelegální sečné zbraně nikdo předveden nebyl. Asi se nošení mačet má, u některých skupin obyvatel, tolerovat, jako kulturní obohacení, ne?Rv

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik IV

2. 5. 2011 22:23
Takže vy

jste proti socialismu?

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

3. 5. 2011 0:12
Re: Takže vy

Jsem zásadně proti jakémukoli typu extrémismu, ať je hnědý, růžový či rudý.

Jsem zásadně proti xindlu této společnosti ( zloději, násilníci, nemakačenka ), ať jsou černí, růžoví či bílí. - Své aktivity dělám dobrovolně a nedostávám za ně ani haléř.                                          V.H.

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni

2. 5. 2011 17:52
...

Jadro celeho problemu vidim v tom, ze ani jedne strane nejde o reseni problemu (ted momentalne s neprizpusobivou minoritou). Obe strany danou kausu vyuzivaji ke svemu zviditelneni a -potazmo ve vysledku- k vytriskani nejakych penez, vzdyt "o penize jde vzdy az v prve rade", ze? Pokud nekdy dojde k vyreseni teto kauzy (a jiste ne zasluhou jedne ci druhe skupiny), levicaci z DSSS si najdou jinou a levicaci (ci levicaci vydavajici se za pravicaky) z opacneho tabora budou proti nim brojit. To uz je v lidske prirozenosti a, konecne, v tom nevidim nic zleho. To, co mi vadi na akcich typu te vcerejsi v Brne je fakt, ze zatimco ultralevicaci z DSSS postupuji podle zakona v duchu demokracie (dokazal jim uz soud, ze porusuji demokraticke principy? Zakazal jejich cinnost?) a omezuji se na recneni a pruvody, opacna skupina samozvanych obrancu lidskych prav se bez jakehokoli mandatu prohlasuje za reprezentanty vsech obcanu a v rozporu s demokratickymi principy bere spravedlnost do vlastnich rukou.

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni

2. 5. 2011 17:53
Re: ...

Dovadeji tak do dusledku metody holohlavcu z opacneho tabora. V cem se tedy lisi? Sned jen v tom, ze v soucasne dobe jsou svym protidemokratickym postojem vetsim nebezpecim, nez cela DSSS. Privital bych, pokud by si odpurci ultralevicaku vsech typu zalozili vlastni stranu a bojovali na urovni souteze idei. At ve volbach prokazi, ze zastupuji nazorovy proud vetsiny obcanu (v soucasne situaci - opravdu zastupuji vetsinu?). At bojuji legitimnimi a demokracii neodporujicimi (neposkozujici) metodami. At presvedci obcany, ze opacna strana nema ve spolecnosti misto, silou svych idei, nikoliv branim spravedlnosti do vlastnich rukou. V demokracii mame nezastupitelnou ulohu policie a soudu, jejichz cinnost nesmi zadna omezena skupina suplovat, byt si o sobe mysli, ze jen oni maji ten spravny nahled na spolecenske problemy. Nemam rad ultralevicaky a DSSS zvlast a priznam se, ze mam z podpory, kterou nalezaji ve spolecnosti, strach. Avsak protistrana se mi jevi jako prinejmensim stejne nebezpecna.

0 0
možnosti
AT

Antonín, topič

2. 5. 2011 16:30
---

a) Proč píšete o Bronxu jako o obávané čtvrti?

b) Znáte rozdíl mezi nacismem a nacionalismem?

c) Podle vás platí práva jen pro některé, co když někdo jiný bude na základě podobné myšlenky upírat práva vám?

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

2. 5. 2011 16:35
Re: ---

a.) Má takovou pověst.

b.) Samozřejmě.

c.) O to se pan Vandas a jemu podobní pokoušejí.

0 0
možnosti
VS

apoc9

2. 5. 2011 15:50
...

A co je na těch bodech z Vandasova projevu tak strašného? Vždyť je to pravda. Trest smrti za určité zločiny to je věc názoru. Nevidím na tom nic rasistického, nebo nacistického.

0 0
možnosti
MP

Martin V2

2. 5. 2011 15:50
Prosím o dovysvětlení

U silnice stály dvě cikánky, jedna odešla a po rozhovoru jste se rozloučil s celou rodinou....

Asi nějaký renonc?

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

2. 5. 2011 20:30
Re: Prosím o dovysvětlení

to by mne též zajímalo!!;-D

0 0
možnosti
P

pesimistafurt

2. 5. 2011 15:21
Autore, jste jako ONI,

všechny diktatury začínaly snahou o nápravu zkažené společnosti.

0 0
možnosti
VT

hinny

2. 5. 2011 15:13
souhlas

R^ také nemám rád hnědé bezmozky

0 0
možnosti
MP

Martin V2

2. 5. 2011 16:13
Re: souhlas

Aby si to autor, vzhledem k barvě kůže, nevzal osobně...;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/