Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Péťa.

29. 8. 2011 15:05
Ty jsi dobrej magor

Tohle je docela síla.

1 0
možnosti
C

carolusI

9. 7. 2011 17:44
Přesvědčíl jste mě

od teď se stávám selektivním rasistou. Selektivním proto, že mám pár přátel jiné rasy a vážím si jich. Ale hasánci si zaslouží jen útrpný úšklebek. S těmi se kamarádit nebudu. Ať si táhnou mezi své.Rv

0 0
možnosti
CSZ

cinklá státní zakázka

18. 6. 2011 13:54
Dobře, pane Hassane, ale co s tím?

Vy se zřejmě za čecháčka nepovažujete a máte jasno. Ale co my ostatní? Denně jsme masírováni médii o tom, jakou hrozbu představují muslimové, jak soud zase nadržoval cikánce, jak jenom hrají automaty a kradou. Vláda a politici to už 20 let nechávají být, jen tyhle nálady ve společnosti podporují. Jak se v tom, my "čecháčci" máme vyznat a kde máme hledat pravdu?

0 0
možnosti
IN

indnes

18. 6. 2011 13:33
Pan Hassan.

Je to od Vas velka odvaha, nastavit taketo zrkadlo spolocnosti v ktorej zijete. Podla diskusii pod tymto prispevkom je zrejme, ze sa v tom zrkadle naslo celkom vela ludi a to este nevravim o tej mlciacej (cechackovskej) vacsine, ktora sa podla vlastneho zvyku radsej neozvala.

Inak, niet co vytknut, velmi presne ste to vzstihli a ti, co sa citia dotknuti su prave ti najvacsi cechacci. Mozno ste este zabudli spomenut tu vlastnost cechackov, ktori za vsetko zle, co sa deje vinia inych a na tom dobrom maju zasluhu len oni.

Drzim Vam palce. Len tak dalej. V spolocnosti musia byt ludia, ktori sa neboja povedat, "Kral je nahy !".R^

0 0
možnosti
C

conf

25. 5. 2011 9:53
Vzkaz hassan

strašnej bloger ten Hassan, blog o ničem. Jen kecá o tom co se mu nelíbí, to umí každej!!! 8-o

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

25. 5. 2011 23:40
Re: Vzkaz hassan

Tak mě nečtěte - je to přeci tak jednoduché!:-)

0 0
možnosti
B

blazab

24. 5. 2011 18:00
Čéče chlape

Vždy mě fascinují mladí, kteří zažili v podstatě jen tento režim (relativně dobrý, svobodný ...), kteří se odvažují soudit konání lidí za komunismu a nacismu. (V zásadě jsem z komunismu nezažil nic moc, v 89 mi bylo 18, aby bylo jasno. Ale netorufám si odsoudit lidi, kteří pod tlakem režimu radši drželi hubu a krok.)

0 0
možnosti
AT

Antonín, topič

20. 5. 2011 7:38
---

Máš štěstí, malé rasistické nedochůdče, že žiješ mezi Čecháčky, kde ti za takový výlev nehrozí upižlání palice.R^

2 0
možnosti
PB

Barkynson

20. 5. 2011 18:38
Re: ---

teda Antoníne, Vy jste to ale rozjel, takového Vás neznám, to jste se musel asi fakt řádně nas.... :-))

0 0
možnosti
V

Viki007

19. 5. 2011 23:43
Nu, jestli ti čecháčkové

nevozí s sebou paštiky kvůli tomu, že z jejich výdělků jim strhávají takové daně (aby bylo dost na dávky pro ty, co je prochlastaj či prohrají v automatech), že jim už moc peněz nezbývá, takže musí vzít za vděk i paštikami. Normálního čecháčka by totiž ani ve snu nenapadlo, že by si v Chorvatsku šel jídlo jednoduše ukrást do obchodu s tím, že bude-li přistižen, začne řvát, prodavači co nejsprostěji nadávat, odvolávat se na diskriminaci, případně se jej pokusí přejet autem.

0 0
možnosti
GI

Gwendolyn I.

19. 5. 2011 17:22
Jiste, pan Novak je buran, ale stale je ochoten se ucit

I takovy pan Novak neni ztraceny pripad, kdyz pozna velmi mileho, pracoviteho a ochotneho "cizince s tmavejsi pleti", je mozne, ze pan Novak se bude k nemu chovat jinak. Ovsem, zmenu u blogera, ktery ma problemy s vlastni identitou, a tak vyrabi problemy a rozhodl se misto boje stezovat si, u toho nadeje je hodne mala. Pan Hassan je typicky misenec, ktery neni ani ryba ani rak, ale misto aby lidem ukazal, ze  je normalni Cech, ze je fajn, pracovity a srovnany s x vecmi, misto toho skuci, jak jsou na nej vsichni bakani a jak si ta zla Gotterova dovoluje psat o vlastnich zkusenostech s jistou skupinou lidi. Pani Gotterova jiste zna par pracovitych a skvelych cikanu, jenze tech je momentalne jako safranu. Vas clanek je trapny, stejne jako vase pseudoosoba.

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

19. 5. 2011 22:06
Re: Jiste, pan Novak je buran, ale stale je ochoten se ucit

Ale..Kdepak skučím, jak jsou na mě všichni bakaní?

ps. To, že jsem fajn.., milý.., pracovitý.., ochotný.., ovšem někdy i náladový.., nepříjemný.., líný.. a zásadně si nenechám kálet na hlavu...o mě všichni moji známí vědí, takže nejsem nucen to dokazovat nějakým vskrytým virtuálním identitám! Děkuji, že se o mne tak zajímáte - mám rád své fanoušky.:-)

0 0
možnosti
D

ddannnn

18. 5. 2011 14:07
Hmm, "srábku-arábku",

tak jsem koukal, že u tvého nového "článku" jsi asi nááááhodou zapomněl otevřít diskuzi, tak tedy zde...

Takže, článek paní Gotterové není podle tebe hodný dámy?? Považuješ ho za útok na svojí osobu?? Tak si nejdřív přečti, proč ho asi napsala! A přečti si to u sebe v článku, pod kterým je tato diskuze! To TY jí tam uvádíš plným jménem, uvádíš jí jako manželku onoho "čecháčka" pana Nováka, takže jí přímo označuješ za "čechačku"!! Vzhledem k tomu, co všechno jsi přisoudil onomu fiktivnímu "novákovi" (vítání Hitlera, poklonkování komoušům, nepomáhání bližním, buranskost, atd.), jsi zároveň naplno přisoudil přímo reálné paní Gotterové, kterou jsi označil za manželku onoho"nováka!!

Takže, milý srabe, můžeš být rád, že paní Gotterová reagovala pouze článkem věnujícím se tvé ubohé osobě. Já být manželem paní Gotterové - tím pravým, žádným fiktivním výplodem tvého chorého mozku - tak si tě najdu a za takovou zbabělou sprosťárnu bych ti rozbil držku!!

0 0
možnosti
C

carolusI

9. 7. 2011 17:26
Re: Hmm,

R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/