Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Jaromir.Petrik

28. 9. 2012 18:35
Pokud mi kdokoliv nabídne jakoukoliv výhru,

vždy je v tom nějaká čertovina, která znamená, že jde o předražené zboží nebo služby.

A vůbec nereaguji na nabídky zhodnocení peněz vyšší než nabízí bankovní ústavy. Vždy mám dotaz proč tento zázračný způsob zbohatnutí neprovozuje onen obchodník sám, ale nabízí jej jiným.

Pro autora karmaR^

3 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_mocně_duní

25. 9. 2012 14:01
největší šmejd je stát

....který umožňuje takovéto praktiky....co už je lehčího než prohlásit takovéto smlouvy za neplatné???

Myslíte, že třeba v Německu by jim to prošlo??? Dědoušků je mi celkem líto, já bych s takovým páskem vymet.....ale to oni vědí, proto tato cílová skupina.

7 0
možnosti
N

NumLk

25. 9. 2012 14:20
Re: největší šmejd je stát

tak to potom rovnou zneplatnete i  volebni listky, ktere do uren nahazely vsechny ty "obeti" podvodniku. Docela by mne zajimalo takto prefiltrovane slozeni parlamentu a vlady;-)

1 0
možnosti
C

certik_bertik

25. 9. 2012 10:18

vždycky když se jedná o takovouhle neodolatelnou nabídku tak píšu falešné jméno fa neexistující adresu a tvrdím že občanku u sebe nemám

0 0
možnosti
MS

Matyas Sandorf

25. 9. 2012 8:45
Kapitalismus

je založen na lži, podvodu a na tom kdo koho a dříve napálí, co je na tom divného?

A tak je to správně a tak to má byť :-P

3 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

25. 9. 2012 10:56
Re: Kapitalismus

To lze říci o každém -ismu.

2 1
možnosti
JK

kotja

25. 9. 2012 8:24
A co

kdyby se o bavení seniorů postarala církev, ať prokáže, že má na restituce nárok. Nabubřelý spolek kaktusářů může být živ pouze z příspěvků členů.

1 0
možnosti
BB

Banjo Banjo

25. 9. 2012 11:59
Re: A co

Až vám někdo ukradne třeba peněženku, tak vám ji policajti (pokud ji tedy najdou) vrátí až poté, co prokážete, kolik penzistů jste pobavil(a)? 8-o

2 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

25. 9. 2012 5:31
napadlo mne kdysi

se na takový zájezd vydat a napsat o tom blog. Mohla by to být prča, ale pak zůstalo u představ, jak podpírán manželkou s povyplazeným jazykem hraji dementního starce, který by jim na všechno kýval ale nic nepodepsal, jen sledoval dění a pak to popsal. Měl jsem obavy, abych horor vůbec přežil. Stát vynakládá miliardy pro usnadnění žití fyzicky a duševně invalidních, ale nedělá nic pro ochranu těch, kteří jsou jen prostě trochu zaostalí.

3 0
možnosti
N

NumLk

25. 9. 2012 14:17
Re: napadlo mne kdysi

Ten stat je vubec hrozny lempl, to mate pravud, takhle za chvili budou mit vsichni svuj activia plan presto ne vsichni budou zarit  jak moravkova, a myslite ze jim nekdo vrati ty penize?

0 0
možnosti
D

Dobrejvíkend

24. 9. 2012 22:41
Takhle nějak

s námi jedají před volbami i politické strany.

0 0
možnosti
IW

Ismael Woods

24. 9. 2012 22:26
Hmm.

Je sice pravda, že podobné akce jsou naprostý šlendrián, ale mám takový pocit, že článek je vymyšlený od A do Z. Je to sice velice dramatické - chudáka pana Hassana by obrali i o poslední obušek - ale fotky chybí plus ta komická pasáž s popisem prezentujícího... ne.

4 1
možnosti
VH

http://hassan.blog.idnes.cz/

25. 9. 2012 0:08
Re: Hmm.

Narozdíl od těch důchodců, které skutečně nutili, vás nikdo nenutí mi věřit, dokonce ani číst moje články. Dobrou noc!;)

4 0
možnosti
MP

Martin V2

24. 9. 2012 20:37
Škoda

Proč jste nefotil, byla by z toho skvělá reportáž, hlavně jak řvali na nebohého dědečka, to by bylo na nějakou cenu!

2 1
možnosti
VH

http://hassan.blog.idnes.cz/

25. 9. 2012 0:11
Re: Škoda

Máte pravdu, je obrovská škoda, že jsem nefotil a pořídil si jen pár audiozáznamů... Dobrou noc!

2 0
možnosti
N

NumLk

24. 9. 2012 16:16
bohuzel obeti techto zajezdu Vas blog zajiste neprectou.

V jednom cisle casopisu Reflex  je  zajimava analyza uspesnosti tzv. "nigerijskych dopisu" . Tady nachazim jistou paralelu. Pokud nekdo na "nigerijsky dopis" odpovi, lze s jistotou predpokladat ze se jedna o cloveka mirne receno slabsiho usudku. Jistota uspechu tudiz se blizi 100%.  A tak je to i s navstevniky popisovane akce. Kdyz nekoho nalaka do autobusu tak stupidni veta jako " darek zdarma" ( uz jste nekdy dostali darek za penize?) , jisto-jiste se najde par zoufalcu kteri podepisou a koupi kdejakou blbost. Zbytek populace  chodi na rizek do restaurace a zajezdy si kupuje v cestovkach.

6 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

25. 9. 2012 9:21
Re: bohuzel obeti techto zajezdu Vas blog zajiste neprectou.

V Reflexu byla reference na analýzu, kterou provedl jakýsi matematik a Reflex to vysvětlil v kostce a polopatě.

Tak tedy, ten výsledek analýzy spočíval v tomto: Ty nigerijské dopisy jsou SCHVÁLNĚ tak hloupé a průhledné, aby člověk, kterému to v hlavě jen trochu křeše, nenalít!

Proč?

Aby byli hned na začátku vyfiltrováni opravdu jen skuteční hlupáci, u kterých je naděje, že se náklady vložené do další komunikace vrátí. Samo rozeslání nigerijského dopisu totiž nepředstavuje prakticky žádné náklady, náklady však vyžaduje další komunikace. Je tedy v zájmu podvodníka, aby se na první udičku nenachytalo příliš mnoho lidí, kteří by při následné komunikaci postupně odpadli a u kterých by prostředky vložené do této následné komunikace nepřineslo kýžené ovoce.

1 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/