Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

Tak na férovku, pane Hassane, otestujeme vaši schopnost sebereflexe :

Jste ochoten připustit, že některá vaše tvrzení (v tomto článku případ "hajlování") jsou LŽIVÁ a MANIPULATIVNÍ?

ANO či NE? 8-o

11 0
možnosti
MK

Nepřizná. Minule byl usvědčen ze lži u tři fotek a přesto prohlásil, že má pravdu

9 0
možnosti
MK

Nevím proč zase lžete. Ten Rom byl opilý a mluvil česky a nikoli rusky a blekotal a motal se. Proto ho policie odvedla. Vy si myslíte, že jste tam byl jediný? Bohužel nebyl, lidí tam bylo dost a dost, kteří jsou toho svědci.

14 2
možnosti

on to asi ma nejak tak v popisu prace lhat a manipulovat. Nu coz no, kazdy se nejak musime zivit

8 0
možnosti
Foto

Co blbneš, Víte, ten chlap na fotce přeci nehajluje8-o Hajluje se PRAVOU rukou s nataženými prsty a v úhlu cca 45°. To, co máš na té fotce Ty, to je zvedlá levá paže se zaťatou pěstí. Ne že bych se chtěl zastávat Bursíka Kocába a spol., ale proč takhle hloupě překrucuješ fakta...?

8 0
možnosti
Foto

V20í83t 23H23a20s20s60a75n

17. 3. 2014 11:01

Vladimíre, já v článku píši, že se jedná o tzv. "Breivikovské" hajlování.

Prosím, příště, čti pozorně.;-)

0 10
možnosti
TN

Pane Hassane, opravdu nejsem schopen rozlišit, zda jste idealista nebo blb.

Ale vy fakt nejste schopen pochopit, že falšováním si nezískáte důvěru? Když to napíšu hodně cynicky, tak chcete-li manipulovat veřejným míněním, nemůžete to dělat tak okatě.

Píšete třeba: "svým článkem jsem se postavil právě proti těm největším současným manipulátorům s veřejným míněním". Několikrát jste tady byl usvědčen z manipulace a falšování a melete si svou a nedokážete se k tomu postavit jako chlap.

Přirovnání: budete-li hrát fotbal třeba za Liberec a budete-li si stěžovat, že hráč Sparty hrál v zápase proti vám rukou a nebyl potrestán, vezmete si k disciplinárce jako důkaz fotku ze zápasu Slavia - Baník, na které má rozhodčí míč v ruce?

15 0
možnosti

Pane Hassane, doufam ze se dockame vaseho stanoviska k vysledku referenda na Krymu. 96 procent, to je celkem slaby. Komanci dokazali 99 procent i bez namirenach tanku a sapiku.... Meli by se vasi kamosi ponaucit pro priste a vyhodnotit, kde se stala chyba

8 0
možnosti
JP

Ano, fašismus a komunismus mají své společné kořeny - oba tyto směry vychází ze společného, a tím je hluboká nenávist. My jim jenom obojím můžeme popřát, aby se tím příliš nezadusili...

4 0
možnosti

Záhadou zůstává, proč tedy demokrati  jdou ve  svých projevech nenávisti dále než  komunisti, a to jenom proto,že je ti komunisti připravují programově o majetek ve prospěch ne svůj, ale chudobnějších občanů,  a to i duševně. Místo aby se radovali, že je komunisté osvobozují od těžkého břemene a umožňují jím být šťastnější než Diogenes.

1 5
možnosti
AS

A56d23a49m 14S24t37a74v65a

17. 3. 2014 8:37

Největší, ale nejsmutnější sranda je, že když se člověk na české ulici zeptá Ukrajinců, kteří zde pracují / prodavačka, myčka nádobí, stavební dělník, uklízečka / co oni na Krym, jen si závistivě povzdechnou, jak se tam od teďka budou mít. A na Majdan jenom nadávají. Nějakým demonstracím se jen ušklíbují. Tam prý byli nanejvýš Kocáb, Schwarcenberg a Bursík s jejich harémy.

2 6
možnosti
Foto

Největším odborníkem přes Majdan je teď senátor Jaromír Štětina, kterého si teď všude zvou na přednášky o dění na Ukrajině.   ;-)                                                            VH

3 7
možnosti

takhle hajluje Streit, Matejka a Hassan denne, kdyz se chystaji ke compu tvorit sve state;-D

9 4
možnosti
Foto

Pane Šulo, buďte tak laskavý, neznezneužívejte moji tolerancii, a ty kecy o hajlování si nechte cestou, nebo k vám nebudu tak benevolentní jako k vám jsou v diskusích  zbylí dva jmenovanní. Litraot!

2 10
možnosti
DP

D18a88d77a18k 29P81e42t74r

17. 3. 2014 6:59

Ta nová pražská pětka, se nestydí. Jen žasnou kam to pomáhali dotáhnout.

3 4
možnosti
VV

Děkuji za článek. Karma.

2 5
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu, mějte se.                                                                                  -autor-

1 4
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/