Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

Drahý Hassane, trošku si zapoměl,že na tédemonstraci nemluvilFormánekjen ke skinheadům,aleik tvým přátelům z Přátel Ruska aAntimajdanu,kteří se této akce taky zůčastnili...

0 1
možnosti
TP

Ano JArda Fománek chodil na Majdan.No a co? Měl jsem snad zjišťovat jakýbude mít naázor za půlroku na islám? My na Majdanu řešíme Ukrajinu,nikoliv islám. My neděláme ideologické profily členů a jejich budocí názory na možné eventuality. světového vývoje.

0 0
možnosti
Foto

V24í42t 90H32a14s31s88a10n

11. 2. 2015 13:13

Drahý Pesczynski,

ideologické profily členů Pražského Majdanu byste fakt dělat asi měli, jelikož jsou mezi vámi minimálně 3 Ukrajinci hlásící se k fašismu, či neonacismu a takové procento mi z týmu, který nečítá víc než patnáct lidí, příjde trošku moc. 

Pro velký úspěch článku uvažuji o jeho pokračování, co ty na to?;-)             VH

1 1
možnosti
TP

stejně takmá Galina Andrejceva právo na svůj názor na Jaroše..to že je jaroš hrdina simyslí většina Ukrajinců.Jaroš neprotestuje proti islamistům ,ani nepronásleduje černichy,araby nebo židy, ale bojuje s Rusy. Galina Andrejcevá má tudíž plné právosi myslet, že Jaroš je hrdina. Já s Pravého sektoru tak nadšený nejsem,ale Galina je moje kamarádka a stojím za ní. Na Ukrajině je problémruská agrese a ne Pravý sektor,který je idologicky zveličován ruskou propagandou,které jde Hassan na ruku, protže je to Přítel Ruska a jnevadím,že jeho kamarádi s tiohoto hnutí jsou islamofobové. Najednou.

0 0
možnosti
PBR

Nádech, výdech, nádech, výdech..a to počkej co s tebou udělá jednoho dne zjištění, že jsi podporoval veřejně fašisty a neonacisty, to se ti teprve budou motat písmenka..Ale na té fotce ti to moc sluší, neměl bys být na pana Hassana tak zlý, ale poděkovat mu za pěkný snímek..

1 1
možnosti
ZB

No Jaros zatim pronasleduje jen rusy, ale az rusove nebudou, tak si najde cil jiny, treba prave zidy. Ostatne jeho vzor Bandera a Suchevyc spolu se svymi organizacemi povrazdili nekolik desitek tisic zidu, a to i mimo Ukrajinu

1 0
možnosti