Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

ddannnn

24. 4. 2011 11:58
Když už ti jde o objektivitu,

jak někde v diskuzi vehementně zmiňuješ...

Nějak jsi ve své "objektivitě" zapomněl zmínit Landův text Faschos, který naprosto jasně fašismus odsuzuje! V jiných textech si nedělá servítky z Němců, jejichž chování v 80. i 90.letech bylo dost hnusné - jakoby náš stát pořád byl jen protektorátem a Němci tu byli doma. Ovšem to, že Landa Němku vzal ukazuje ne na to, že nácek, ale na to, že i když mu chování určité skupiny lidí německého národa vadí, tak si klidně za ženu vezme Němku, která se chová normálně - jinými slovy neháže lidi do jednoho pytle, jak se nám tu ty snažíš namluvit, ale přesně odlišuje lidi podle chování.

0 0
možnosti

Causabone

7. 4. 2011 9:51
jak to je

pane Hassane nalezl jsem zajímavý rozhovor s Ondřejem Vetchým, vzhledem k tomu že své články stavíte na výplodech české novinařiny, doporučuju si poslechnout. Velmi se tam rozebírá i Dan Landa. Pro svůj vlastní pocit objektivity by jste si to poslechnout měl.

http://www.frekvence1.cz/pub/cs/program/podcast/index.shtml?themeId=15&itemId=17117

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

7. 4. 2011 12:00
Re: jak to je

1.)Pan Vetchý v onom rozhovoru uvádí jednu zásadní nepravdu a to, že prý Landa přestal být skinheadem v roce 1991. - Není to pravda, jelikož ještě několik  let zcela prokazatelně působil jako předseda skinheadského hnutí Vlastenecká liga a propagoval ho.

2.) Uvádíte, že článek stavím na "výplodech české novinařiny". - Můžete mi zde tedy uvést pouze jednu informaci, která je v mém článku nepravdivá?

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

3. 4. 2011 10:52
Zcela souhlasím...

...ať Landa klidně kandiduje, aspoň bude veselo. ;-D

Pár poznámek: 1) JXD byl odjakživa poděs. Jediný důvod, proč se stal skinheadobijcem, je ten, že skini mezi sebou nechtěli feťáka. On se cítí ublížen a nemůže jim to zapomenout. 2) Přijmu-li, že boj za právo na sebeurčení starousedlíků se nazývá "xenofobií," pak muzikál Krysař není skrytě xenofobní, ale zcela otevřeně xenofobní. Příznačné ovšem je, že likvidace zkorumpované samovlády přivandrovalých parazitických Ostrovanů přichází z rukou jiného cizince, nikoliv z rukou ujařmených starousedlíků, kteří jsou namnoze klidní a nechávají na sobě dříví štípat. 3) Bílá, červená a modrá je standardní pořadí barev české trikolóry. Viz: http://www.galanterka.cz/pictures/zbozi/trikolora-cr-sire-100mm-vencova.jpg 4) Že by Merkur mohl být opravdu jen Merkur ve starořímském smyslu (bůh obchodu, cestování a zlodějů), to zřejmě nepřipadá v úvahu, co?

0 0
možnosti
IB

isabell

3. 4. 2011 12:47
Re: Zcela souhlasím...

R^ pěkně rozebráno ;-)

0 0
možnosti
VD

raymondchandler

3. 4. 2011 4:17
hahaa

LANDA NA HRAD!!!V[>-]

0 0
možnosti
P

Pišišmík

2. 4. 2011 21:30
A víte,

že to není vůbec špatný nápad. Ale kam potom s Vámi?;-D

0 0
možnosti
P

Pišišmík

2. 4. 2011 21:50
Re: A víte,

souhlas a s Hassanem do ústavu;-D

0 0
možnosti
H

hromobiti03

2. 4. 2011 21:14
pane Víte Hassane

proč si myslíte, že bílím vadí hlavně cikáni? Bude to tím, že mají jinou barvu kůže, nebo proto že se chovají, jak se chovají? V majoritě se to má tak, že mezi skinheady je valná většina duchem mdlých jedinců a tak se také chovají. U cikánů se to má bohužel taky tak, akorát, že těch duchem mdlých je většina. To není rasismus, to je konstatování skutečnosti. Ostatně pokud je životní náplní cikánů kočování, zpívání u ohňů a nicnedělání, tak prosím, nikdo jim to nebere, ovšem bez dotování ze státní kasy a bez krádeží. Ovšem to bysme chtěli moc, že? Pak se ale nedivte, že tu jsou skinheadi a že valné většině národa cikáni prostě vadí.

0 0
možnosti
S

stedrik

2. 4. 2011 10:37
už aby tam byl

LANDA NA HRAD A HASSAN DO INDIER^;-D!!   

a všicí budou spokojený

0 0
možnosti
P

Pišišmík

2. 4. 2011 21:34
Re: už aby tam byl

Do Indie a dohola;-D

0 0
možnosti
PSV

Pavel Skeptik V

2. 4. 2011 10:33
Možná,

že by do začátku stačilo neplést si fašismus a nacismus! I když, socan jako socan!

0 0
možnosti
LH

lahab

1. 4. 2011 21:35
Koukám, že když chcete psa bít, hůl vždy najdete.

Ano v době Orlíku byl Landa příznivcem skinheads. Pokud si pamatuji, tak se k tomuto období vyjádřil, že byl mladý a dělal blbosti.Tak on se účastnil festivalu v Bzenci. Je to fašoun. Byly tam i Tři sestry, jsou to taky nácci. Je to tak správně?

Kdybyste nehledal fašistické znaky všude, tak byste věděl, že hákový kříž je o nějakých tisíc let starší než fašismus a jedná se o korejský znak přinášející štěstí. Mj. je zobrazen na několika dílech ze starého Egypta. Už tam byli fašouni?

Krysař je označován za skrytě xenofobní možná tak tím expoertem na extremismus, který se otevřeně hlásí k levicovým extremistům, konkrétně zmiňuje i Lenina.

Prostě demagogie jak vyšitá a každá věc se dá upravit tak, jak se hodí. 

Tak to vezmeme stejnou nití ne? Hassan, Hassan, není to arabské jméno? Takže Vy jste terorista. Co víte o 9/11?

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

1. 4. 2011 23:56
Re: Koukám, že když chcete psa bít, hůl vždy najdete.

Zajímavý je pohled na Fanánka v Bzenci, na festivalu v roce 1991. Jeho výroky jsou dnes už legendární. Například reakce na druhou desku Orlíku - Demisi: "Je už vyjasněná, žádný takový ty schovávačky, jako je Álíb agil, je to tam na vostro, cikáni a všichni tyhleti šmejdi."

http://www.souborkretenu.estranky.cz/clanky/prvni-serie/prvni-dil---lou-fananek-hagen.html

0 0
možnosti
PZ

Mumrli (ještě monokulturnější)

1. 4. 2011 20:10
Jo jo,

kde jsou ty časy kdy se ještě smělo zpívat a vyjadřovat se svobodně...

1 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4109x
Jsem profesionální fotograf a novinář na volné noze. Toto je můj osobní blog, kde převážně přepublikovávám mé v jiných médiích vydané fotografie a rozhovory s osobnostmi.

V diskusi odpovídám pouze na slušné dotazy směřující k tématu daného článku. Příspěvky nesouvisející s tématem daného článku nekompromisně mažu.

Navštivte můj fotoweb:

http://vithassan.wixsite.com/photography

Instagram: 

https://www.instagram.com/vit.hassan.photography/