Zachtaňte ČR - volte Okamurovce - jinak se stanete druhořadými občany EU bez národa

Hlavním úkolem paní komisařky Leyenové opravdu je, aby se nejpozději do konce roku 2024 stala EU jednotným státem složeným nikoliv z národních států, ale z regionů vzniklých přeshraničním propojením sousedních států mezi sebou. 

 

Naší zemi hrozí poprvé po více než sto letech od jejího vzniku zánik jejím rozpuštěním do několika příhraničních regionů v socialistickém uskupení EU. A co víc, tomuto uskupení hrozí díky stěhování muslimských národů nastolení muslimského práva šaría místo tisícileté evropské  křesťanské kultury. To není poplašná zpráva sloužící volební kampani. Hlavním úkolem paní komisařky Leyenové opravdu je, aby se nejpozději do konce roku 2024 stala EU jednotným státem složeným nikoliv z národních států, ale z regionů vzniklých přeshraničním propojením sousedních států mezi sebou. Konkrétně naše republika by byla rozdělena na regiony českopolský, českoněmecký, československý atd. A nad všemi takto vzniklými regiony by vládla jediná vláda z Bruselu. Je proto životně důležité, aby se po volbách dostal do čela země nebo alespoň vlády politik, který se bude snažit tomuto šílenému nápadu bruselských úředníků zamezit.

Velký kritik EU snažící se dělat vše pro to, aby náš stát nezanikl, bývalý prezident Václav Klaus, vyzval proto již loni v polské Toruni  k sametové revoluci II. v EU. (viz článek v revue Fragmentech VÁCLAV KLAUS: NAŠE ZEMĚ STOJÍ PŘED ZÁSADNÍM OHROŽENÍM SVÉ EXISTENCE!).

Z výkonných politiků se u nás se podobně vyprofiloval i přes neuvěřitelné ataky probruselských médií i proevropských kolegů ve Sněmovně, náš druhý polistopadový státník Tomio Okamura. Již po mnoho let podobně jako kdysi důmyslný rytíř renesanční doby Don Quijote de la Mancha ukazující občanům rozpor mezi skutečností a iluzí tehdejší doby, Tomio Okamura ukazuje občanům  rozpor mezi skutečností a iluzí o EU a chce zachránit naší republiku před jejími hrůznými neomarxistickými chapadly nesvobody a ztráty křesťanské morálky. 

Jeho strana SPD jde již dlouhá léta odvážně do voleb s požadavkem vypsání referenda o vystoupení z EU a ve Sněmovně dělá vše pro to, aby přesvědčila naše občany dezinformované proevropskými médii o nebezpečí setrvání v EU. Tedy pro to, aby hlasovali v referendu pro vystoupení. Nikdy jsem neslyšela, že by z obavy ze ztráty hlasů voličů vedl polovičaté řeči o varování před EU  typu, že to jsou jen výkřiky jednotlivců, ale strana že to netvrdí a podobná zbabělá mlžení. I ve sněmovně hlásá to, co slíbil voličům  a stojí odvážně za svými slovy. V jeho straně SPD nezvítězil europeismus ani v ní nemají hlas "přesvědčení Evropané", natož pak hlas rozhodující. 

Proto prosíme voliče, kteří chtějí i po roce 2024 žít dále ve svém národě, v němž si chtějí sami rozhodovat  o tom, jak budou vyrábět a prodávat elektřinu, odkud budou dovážet levnou ropu a plyn,  jakou měnu si zvolí, jak budou žít v důchodu či v případě invalidního důchodu,  aby neupadli  do bídy, v níž by žili  z milosti žebračenek pyšných pánů Fialů, aby do svých obecních zastupitelstev volili a kroužkovali zástupce za SPD.

Posílí to do budoucna i volby do Sněmovny a věřme, že natolik, aby to zabránilo zániku naší samostatné republiky, za níž se tolik nabojovali naši předkové v čele s jejím prvním prezidentem Masarykem. Pokud v budoucnu dojde k boji o zachování národa, bude každý vlastenecký poslanec nutný k zapojení do boje za záchranu republiky proti Fialovým europeistům.

Křížkujte proto v zájmu zachování ČR kandidáty SPD, i kdyby Vám nebyli sympatičtí. Jak moudře říká bývalý kandidát do Senátu za SPD a osobní tajemník prezidenta Klause Ladislav Jakl z IVK: "V boji za vystoupení z EU bych se spojil s každým, třeba i komunistou." Po vystoupení z jejího područí se můžeme začít hádat, ale pokud ho nedocílíme, tak je stejně jedno, co si kdo budeme myslet. Postupujme proto podobně jako to dělají trestanci. Vykopou společně tunel z vězení a neptají se přitom na to, kdo za co sedí. Teprve až získají svobodu, rozejdou se každý za svým cílem. A jak říká sám Václav Klaus: Svět se bude po volbách valit přes nás a je velice důležité, kdo nás bude v něm reprezentovat. Proto výsledek voleb nebude zanedbatelný.  

A my  dodáváme: Volte proto tentokrát mimořádně s  velkou rozvahou. Jde o hodně, ale opravdu o hodně. Bez vlastního národa budeme druhořadými občany pyšné a naší bývalé kultuře cizí EU. 

Autor: Ivana Haslingerová | středa 21.9.2022 19:31 | karma článku: 33,51 | přečteno: 416x