Vesele do zářných Fialových zítřků

 Nepřetržitá masáž ČT a ČRo o kráse a nekonfliktnosti budoucího prezidenta uvedla 32 % obyvatel do euforie nad tím, že mohou zvolit prezidenta, na kterého se budou moci jejich dítka dívat při vyučování jako na vzor mužnosti...

  

Goebbels by byl určitě hrdý na to, že jeho památná věta "Stokrát opakovaná lež se stane pravdou" platí ještě ve třetím tisíciletí. Alespoň letošní prezidentské volby ji potvrdily ne na sto, ale na tisíc procent. Nepřetržitá masáž ČT a ČRo o kráse a nekonfliktnosti budoucího prezidenta uvedla 32 % obyvatel do euforie nad tím, že mohou zvolit prezidenta, na kterého se budou moci jejich dítka dívat při vyučování jako na vzor mužnosti, krásy a nekonfliktnosti. Nic nemám proti fešným mužům, ale věřím, že až si tito voliči uvědomí, že tím vlastně zvolili většinou národa nenáviděného premiéra, budou pozdě bycha honit.

Neuvědomili si, že za tolik oslavovanou nekonfliktností v televizních diskusích může stát neznalost odpovědí a zejména tvrdý výcvik kontrašpióna zachovat si za každých okolností kamennou tvář, aby se neprozradil nějakou poznámkou, kdo vlastně je. A je též důležitá další věc - voják je cvičen k poslušnosti vykonávat rozkazy bez ohledu na to, co si myslí. Jinak řečeno, nevymýšlí je. Vždy za něj zodpovídá vyšší a posléze nejvyšší velitel ozbrojených sil. A právě proto premiér Fiala, který sice neovládá ekonomiku a řízení státu, ale ve výběru poslušných a loajálních spolupracovníků se vyzná nejlépe ze všech polistopadových politiků, postavil za svou pětikoalici právě jeho jako kandidáta na prezidenta.  

Věřím proto, že nejen zbytek národa ale i voliči pana prezidenta si časem uvědomí, že zvolením Petra Pavla hlasovali -

pro Fialovu mobilizaci a nasazení našich dětí na frontu na Ukrajinu (vláda již chystá na to zákony),

pro Fialovo přijetí dalších hord uprchlíků (právě dnes o půlnoci ministr Rakušan otevřel hranice se Slovenskem, na nichž za poslední 4 měsíce zkontrolovali naši vojáci a policisté 3 220 000 lidí, z toho odhalili 146 převaděčů, 9 660 nelegálů a 2 600 nesplňujících jakékoliv podmínky pro přechod hranic. Většinou šlo a Syřany, tedy nikoliv o Ukrajince. Kolik se nyní k nám začne valit těchto mnohdy velice nebezpečných lidí, raději ani nechtít vědět.)

pro Fialovo navrhované obrovské zvýšení daní z majetku pro tzv. bohaté, ale postihující zejména střední třídu s bytem či celoživotně budovanou chaloupkou na stáří (navrhované procento daně je počítáno z majetku domu či bytu, nikoliv ze současné daně z něj, což při současných cenách třípokojového bytu znamená  platit kolem 50 000 Kč ročně navíc a z chalup dvojnásobky),

pro Fialovo přijetí a výcvik cizích armád na našem území (už ostatně probíhající, aniž se na to někoho zeptal), 

pro Fialovy další ekodaně z CO2 pro všehny, kteří budou topit díky jeho odmítnutí nákupu levného ruského plynu a podpoře prodeje elektřiny přes lipskou burzu (prodáme za 7 Kč, koupíme za 90 Kč za MWh) a pro ty, kteří nemají peníze na nákup milionových elektroaut a jezdí zločinně na benzín či dokonce naftu,

pro Fialovo zavedeni eura, přestože jen flexibilní koruna nás drží ještě trochu nad vodou,

pro Fialovo zvrácené sexuální vyučování a obrovskou inkluzi ve školách a další šílené -izmy požadované zelenou neomarxistickou  diktátorskou EU.

Inflace tím vším způsobená bude pokračovat exponenciálním tempem a pozor, ani venkovani si nebudou moci příliš přilepšit chovem domácích slepic či prasat jako to dělali za války, neboť je budou každou chvíli hygienici vybíjet kvůli infekcím zavlečených zřejmě z ciziny či díky nekvalitnímu krmivu. O penězích na cestování ani nemluvě, nehledě k tomu, že i těch pár movitějších se již nyní bojí někam vyjet, zda tam neřádí nějaký bacil a nezůstanou v karanténě. 

Pokud se v popisu zářných Fialových zítřků mýlím a budeme zase žít, jako před nástupem této nejneschopnější vlády od převratu v roce 1989, slibuji, že se omluvím, a to s nadšením. Obávám se ale, že to již za mého života nebude, ani za života našich dětí. 

© Kulturní komise ČR, z.s., 5.2.2023

  

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivana Haslingerová | neděle 5.2.2023 14:39 | karma článku: 43,82 | přečteno: 630x