Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

cvlad

17. 4. 2012 16:51
Článek jako vystřižený z Rudého Práva

to je opravdu síla Rv

2 0
možnosti

Tramp_007

17. 4. 2012 16:34
Vážená paní,

v civilizovaných zemích je politik vyzván k odstoupení z funkce již při odcizení Tatranky v supermarketu, pokud tak neučiní sám. To nemá s presumpcí neviny nic společného, natož s StB. Na politika je kladen v civilizovaných zemích jedninný požadavek - být poctivý a čestný.

1 0
možnosti
MK

wopi

17. 4. 2012 16:32
takovou mimoňovinu už jsem dlouho nečetl

fakt 8-o

2 0
možnosti
PP

echo.3.

17. 4. 2012 16:19
:o)) No řekněte, není zábavná?

3 0
možnosti
HW

Horace Wimp

17. 4. 2012 16:14
ANO

R^

0 0
možnosti
JV

Vosta Jindra

17. 4. 2012 15:55
Tohle dokáže jen Haslingerová

Dát do jedné řady Bártu, Slánského, Langera a Husa....... Ona nikdy nebyla dvakrát bystrá, proto je taky klausovka, ale tohle je možná dost i na hradní poměry.

5 0
možnosti
VH

Stará kára

17. 4. 2012 13:41
Co?

Soudruhu Klausovi se nelíbí odsouzení Bárty?

6 0
možnosti
JL

uumaa

17. 4. 2012 13:41
Autorko

Přiznejte se, co vy víte o STB? RvRv

2 0
možnosti
PH

petrph

17. 4. 2012 13:03
vzpamatujte se

Za prvé,nejsme v těch letech 50tých aby  soud sám od "sebe " na někoho házel vinu.Dneska už musíme vycházet z toho , že soudu přechází zdlouhavé vyšetřování policie, že na jeho základě se vypracovává žaloba, že ostatně v tomto příkladě,musel dát  parlament svolení  Ve všech těchto stupních, pokud některá  z těch institucí dojde k závěru, že neexistují patřičné důkazy o vině, tak se dál nepokračuje - a soud se ani nekoná. Pokud se takto "vyšetřovaný" obviněný dostane k soudu, lze jeho vinu považovat za téměř jistou..(Spíše se často stane, že soud viníka propustí, a je to chyba.

Druhá věc,a opět, "presumpce neviny" se týká jen výroku soudu o vině a trestu Tudíž, pochopitelně, může kdokoliv vyzývat Bártu aby odstoupil z parlamentu, to nemá s rozsudkem nic společného.Spíš je otázka, jak se mnozí vyrovnají  s tím, že odsouzený (byť zatím nepravomocně) korupčník Bárta bude dál chodit do parlamentu a rozhodovat o zákonech této země.

3 0
možnosti
JK

Kaniokova

17. 4. 2012 12:45
K procesu moc nenapíšu,

spíš jen tolik, že mám pořád pocit, že za tím vším je nějaký loutkovodič. Ovšem k OVM, k Moravcovi, tak z něj je už neskutečně neobjektivní hajzlík, čím dál víc podobný J. Krausovi, poťouchlý, podlý..

Moderátor má pouze usměrňovat debaty, nadhazovat témata, ovšem Moravec si hraje přímo na inkvizitora, hvězdu programu..

1 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1400x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik