Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gašpo_3

6. 2. 2012 16:07
Viete nejak mi nejde cez hubu

glorifikovať za to Nečase. Výsledok bol správny, ale prezieravý a rozvážny štátnik by sa zachoval aspoň tak ako Cameron. Tj. na rovinu a dopredu povedať svoje stanovisko. To, čo mu v Bruseli strčili pod tlakom pod nos, nebolo nič prekvapivé. O zavedení rozhodovania "kvalifikované většiny" sa vedelo dopredu. Vedelo sa dopredu, že tu ide o to, aby zadĺžení gambleri rozhodovali o financiách štátov, ktorích zadĺženie ešte nie je tak tragické a banky sú im ochotné požičiavať.

Ja som samozrejme rád, že sa Nečas šprajcol, hovorí sa o ňom že keď je zatlačený ke zdi, tak sa zablokuje. Vďaka bohu za tento konkrétny prípad, ale je treba vidieť ešte postavu Klause, ktorý by tú zmluvu musel ratifikovať. Ja spolieham hlavne na jeho zdravý rozum a verím že to neurobí. Na Nečasovu rozvážnosť a prezieravosť by som nespoliehal.;-)

0 0
možnosti
SN

kuča

6. 2. 2012 15:57
Paní autorko.......

:-)......Vy nás srovnáváte s Dánskem, Švédskem a Velkou Britanií ? Tak to se cítím poctěn, že jsem občanem takového státu. Ve VB odstoupí ministr, že si nechal za státní peníze uklízet byt. A u nás? Denně se se na nás ze všech koutů valí miliardové kauzy, kde peníze mizí v černých dírách, na tajuplných ostrovech, různě se odklání !

Jste tak naivní, nebo Vám za to zaplatili ????? RvRvRv

2 0
možnosti
MJ

kizt

6. 2. 2012 15:10
Víte , paní autorko

že tato vláda pod vedením Nečase se skládá jenom z rozvážných a prozíravých politiků, stačí se podívat jak byl prozíravý Kocourek, jak dokonale pracuje a vůbec nelže Drábek, jak byl opatrně prozíravy Drobil, jak plní dohody a sliby Heger, jak se řeší přes Kalouska problémy s financemi - také s rozvahou a pokračovat dál není vůbec žádný problém, protože tato vláda pod vedením Vašeho rozvážného a prozíravého státníka Nečase ,není ničím jiným než bandou h....

3 0
možnosti
PH

petrph

6. 2. 2012 14:43
rozvážný a prozíravý politik? Proboha...

Tato vláda se topí v korupčních skandálech, její ministři zjevně nezvládají své rezorty, infrastruktury státu kolabují jedna za druhou... Nečas odmítl podepsat zahraniční  smlouvu,jejíž přijetí, tak i odmítnutí ovlivní zahraničně politickou i ekonomickou situaci na desetiletí. Takže bych očekával, že i na jejím odmítnutí se vláda, parlament i celá politická síla státu shodne, popřípadě že i to odmítnutí bude odsouhlaseno referendem. A co vidím-referendum není, tak třetina vlády včetně ministra zahraničí je pro podpis té smlouvy..,zatímco premiér jí blokuje kvůli interním sporům ve své partaji?  To není rozvážnost a prozíravost, to je naprostý opak...naprostá nezodpovědnost a nezájem o osud téhle republiky.

4 0
možnosti
JA

pefben2

6. 2. 2012 14:54
Re: rozvážný a prozíravý politik? Proboha...

He ;-D Žádná smlouva se zatím nepodepisovala a tudíž pan Nečas nic nemohl odmítnout podepsat. Naše slavná politická scéna má možnost se ještě dohodnout na.... (doufám, že odmítnutí) této zbytečnosti.

1 0
možnosti
M-VČ

Madqwert - volič ČSNS

6. 2. 2012 14:23
Test:

"Kdo jde s Anglií a jejími spojenci, je veřejným nepřítelem českého národa, a tak s ním také bude naloženo. Škůdce národa je každý, kdo podobná individua skrývá a kdo jejich činnosti všemi prostředky nezabrání. Chce-li český národ žít, nesmí ochabovat ve své práci a v boji za svou vlast"

Kdo je autorem tohoto citátu - E. Moravec nebo L. Rouček?

0 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1400x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik