Pravičáci nezoufejte, bude koho volit! BPI zakládá pravicovou stranu obdobnou německé AfD

Pravicově cítící voliči nás bombardují neustále dotazy, koho mají volit, když tu skutečná konzervativní pravicová strana jakou byla kdysi Klausova ODS stále chybí. Mám pro ně konečně dobrou zprávu.

 

 Bude tu co nevidět pravicová strana podobná Alternetivě pro Německo (AfD), které Václav Klaus v tomto roce aktivně pomáhal s volební kampaní a upřímně ji chválí. Byl v Německu na jejich mítincích víc než doma. V neděli 1. května 2016 akční rada Bloku proti islámu (BPI)  pověřila místopředsedu PhDr. Petra Hampla založením nové politické strany, která bude  hájit zájmy lidu této země bojujícího proti islamizaci naší země a proti bruselským socialistickým praktikám. Sněm BPI rozhodne 28. května 2016 o jejím směřování. A jak se nám podařilo zjistit bude nová strana obdobou německé AfD. BPI ale dle sdělení tiskového mluvčího Miroslava Adamce nezaniká a bude nadále aktivně bojovat proti islamizaci ČR. 

Na akční radě se rovněž definitivně rozhodlo o osvobození se BPI od ÚNK, takže je nyní samostatnou jednotkou a občané se nemusejí obávat, že se bude podřizovat do budoucna tlakům jiných stran jen aby se dostal do Parlamentu. K  tomuto bodu předseda BPI Martin Konvička našemu listu sdělil: „...pokud budeme příště jednat s jinými politickými subjekty, tak už nikdy za zavřenými dveřmi. Kabinetní politika se s naší otevřeností neslučuje. Úsvit chtěl podvozek, na kterém vyveze znovu své poslance do parlamentu, ale my nyní máme vlastní auto a řídit si ho budeme sami! Vizí BPI je stát bez islámu s vládou zdravého rozumu ve prospěch svých občanů. Za touto vidinou hodlá BPI kráčet i bez smlouvy s ÚNK."

Docent Konvička se islámem zabývá již více než deset let a mnohým občanům již pomohl dostat se z jeho zhoubného vlivu. Ví více než většina z nás jakou tragédii by znamenala islamizace naší země.  Svědčí o tom dopis několika žen, které z lásky konvertovaly k islámu. 

"MY, EXMUSLIMKY, tedy ženy, které jsme se v minulosti zapletly s islámem a dokázaly od něj odejít, se znepokojením sledujeme situaci v Bloku proti islámu. Prohlašujeme, že jasně stojíme za rozhodnutími lídra BPI Martina Konvičky, který nám všem pomohl na cestě z islámu ven. Martin je ten, kdo se již téměř 10 let naplno a zodpovědně věnuje antiislámské osvětě a odporu proti islamizaci. Je to člověk, o kterém víme, že odpadlíkům a odpadlicím od islámu pomáhá i na úrovni lidské, aniž by z toho měl osobní profit. Mnoho let je ve svých názorech konzistentní, a kdyby nebylo Martina Konvičky, nebylo by ani Bloku proti islámu. Ostatně není náhodou, že podporovatelé Bloku proti islámu, jsou nazýváni "konvičkovci".
Podepsány: Marta Albahri, Pavlína Bitarová a Beatrice Radosa

Doufejme, že den 28. květen 2016  začne psát nové období naší země. Že ji zachrání před budováním třetí cesty k socialismu a vrátí nás do doby kdy jsme pod vedením Klausovy ODS až do Sarjevského atentátu na chvíli žili. Do skutečně svobodné kapitalistické společnosti s tržním hospodářstvím a po níž všichni pravicoví voliči stále tolik touží. 

Po nezasvěcené uvádím kdo je PhDr. Petr Hampl zakládající českou AfD:

Expert na prodejní metodiky a marketing složitějších technologií, který se po večerech zabývá sociologií. Zajímají ho především otázky třídní struktury a třídních konfliktů v moderních společnostech. Momentálně si dálkově dodělává velký doktorát na Filosofické fakultě, kde již dříve dosáhl titulu PhDr., a přednáší na Vysoké škole ekonomie a managementu. Baví ho číst staré knihy a znovu zjišťovat, že nám pomáhají rozumět politice a společnosti lépe než současní komentátoři. (více na www.petrhampl.com nebo nahttps://www.facebook.com/sociologpetrhampl)

 © Kulturní komise ČR

Autor: Ivana Haslingerová | úterý 3.5.2016 10:25 | karma článku: 22,67 | přečteno: 811x