Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Ten rozhovor s příšerným, neurvalým a neinteligentním novinářem zvládla paní Klausová brilantně! Všechna čest. Je smutné, kam až klesá úroveň žurnalistiky dnes.

3 0
možnosti
AJ

Pisálkové z babišovin píší a ňafálkové ze sekty noblesního a slušného zastánce lidských práv - jásají a také píší. Je to jako s Chartou- tu nikdo v roce 77 nemohl číst (nikde nebyla celá otištěna), ale média se vyslovovala proti textu, haněla jeho signatáře atd.

Nyní zase nikde nevyjde text rozhovoru, ale titulky jako "stará teta, střapatá hlava atd" se zdají pisálkům asi normální. ;-€

Díky, autorko, že jste to tu otiskla celé, připadám si jako za totáče, pravdě se nedopřává sluchu, zatímco lež je oslavována.Rv

3 3
možnosti
PK

P42a61v96e65l 79K20u53l49a

16. 1. 2014 17:27

Kdo si to přečíst chtěl, tak si to přečetl. Ovšem nesmí být člověk zvyklý na to, že mu někdo všechno strčí až pod nos.:-/

1 1
možnosti
Foto

Proč tak křiklavá písmenka v nadpisu?:)

1 1
možnosti
AS

A61d18a49m 80S14t26a10v25a

16. 1. 2014 14:51

"Karel Schwarzenberg tvrdil, ...": Aspoň, autorko, vidíte, odkud fouká vítr. Tito čeští anarchisté, napojeni na vůdce bezbřehého marxistického  anarchismu  Daniela Cohn-Bendita - stávajícího vůdce Zelených v Parlamentu EU neuznávají ve své nadutosti žádná společenská tabu, pokud neslouží jejich zájmům a "věčné" anarchistické pravdě. A anarchisté nepůsobí jen od nás na západ, nýbrž jak vidno, i na východ. Oni to ale nevědí, jsou to jenom navedení raflíci. Když jsem ten rozhovor četl, byl jsem doslova zděšen. Nejhorší ovšem je, že naši nevzdělanci, byť pravicově orientovaní, jim ve své nevzdělanosti tleskají. Jsou prostě zmasírovaní stejně anarchistickými medii. Všem takovým doporučuji četbu rozhovoru J.P. S. s D.C. B. v LL 17/68.  Když jim ani to neotevře oči, budeme si holt na tu demokráciu ještě nějaký ten pátek počkat..

3 1
možnosti
AJ

Daniel Cohn-Bendit - toho mají na Facebooku všichni Zelení Liškou počínaje - guru - aktivní pedofil:

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/229173-zeleni-v-80-letech-uvazovali-o-legalizaci-pedofilnich-praktik/

On učil v "alternativní" školce a holčičkám se tam ukazoval vzrušený....;-ORv Strašně se bavil, když na to v rozhovorech vzpomínal (lze dohledat) - já si zase pamatuji, že když takový úchyl s námi jel v tramvaji, když jsme jeli s první třídou do zoo, tak ho vyvedli policajti - no asi jiný kraj, jiný mrav - to je to Německo, ze kterého si máme brát vzor...

3 0
možnosti
JV

J34i57ř65í 59V63o17l82k58a

16. 1. 2014 14:35

Nevím, jak soudit, s V. K., resp. jeho ekonomií mám problém, ale paní Klausová byla a je dáma. Každej po 60 je takřka k ničemu. Můžeme se bavit o jejích angažmá, která byla protekční. Od toho jsou jiní. Mně spíš nejde do hlavy, proč jí třeba nezajímá, zda má na to, co tam přinést má, Mě přijde jako šílenství, že manžel rozdělil stát, a do druhé půlky jde dělat velvyslance manželka. Nechápu, a chlapi mi řekli, dej si panáka, vždyť jsme už chráněni.

1 1
možnosti
PK

P91a49v78e94l 68K28u36l36a

16. 1. 2014 14:26

"Dělala jsem interview s německým velvyslancem i s americkým a vím, že nemohou k jistým věcem hovořit, protože jsou povinni dodržovat diplomatickou imunitu" mohu se zeptat, jak diplomaté dodržují diplomatickou imunitu? 8-o

3 2
možnosti
PK

Paní autorko, o hodnocení paní Klausové panem Morvayem si samozřejmě může každý  myslet co chce, každopádně jak urazil (uráží) prezidenta svrchovaného státu?

3 2
možnosti
MD

Dekuji za clanek me priblizujici tuto udalost.

3 0
možnosti
BM

No musím objektivně říct, že jsem na vystoupení paní Klausové nic špatného nezaznamenal. V tom skutečně nechápu tu hysterii.

A to jsem nebyl příznivcem jejího jmenování....

5 0
možnosti
Foto

Vzdyt to je standardni postup jak nekoho nemileho pred verejnosti znemoznit.

4 2
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1400x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik