Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Soros

19. 6. 2011 11:54
Demisi!!

On pan premiér kryje nešvary nejen socialistických vlád, ale i svých spolustraníků. Neustále obírat občany nelze. Musí se v prvé řadě zastavit zlodějiny, korupce a klientelismus u členů vlády a nejvyšších představitelů státu. Vládě nedůvěřuje 80 - 90% občanů. Vždyť vláda, kromě handrkování o posty ještě nic neudělala. Veverkám jde o ovládnutí státní správy svými špicly a následnému špiclování občanů. Jejich předseda nestojí ani za zmínku, na podobného ubožáka ve vrcholných funkcích mimo Kocába si za posledních dvacet let ani nemohu vzpomenout. TOP 9 nic nedělá, jen sbírá body za Nečasovy chyby. Závěr je jednoduchý. Přijmout nový volební zákon, aby pidistrany (zelení, špiclující a lidoví) nemohly vydírat ty velké, no a předčasné volby! To navrhuji jako pravicový volič.

Vaše články paní Haslingerová jsou velmi tendenční, ideologické až fanatické. Jestli jste nesbírala zkušenosti u komunistů a v jejich předrevolučním tisku, svým stylem jsou velmi podobné???

0 0
možnosti
TJ

vioš

13. 6. 2011 19:58
byly už lepší blogy

Né, tohle je vtip. ;-D Toto nikdo nemůže myslet výžně. Ale jako pecka na zasmání povedené. Děsím se však, že by takto opravdu mohl někdo uvažovat a mít volební právo.

0 0
možnosti
J

Judita2

13. 6. 2011 11:28
Tak to by chtělo

psychiatra!  Jsem v šoku, takový blábol jsem dlouho nečetla! Chtěla jsem se rozepsat, ale vážně nemám slov.....Rv

0 0
možnosti
CSZ

cinklá státní zakázka

13. 6. 2011 8:43
Anna proletářka,

už fakt chybí jenom barikády Rv

0 0
možnosti
J

JMarwin

13. 6. 2011 8:37
kam míří?

asi žiju někde jinde, jak čtu autorku...  Nestačím se divit, co to blábolí za nesmysly... Že by chtěla do vlády?

0 0
možnosti
T

tromi11

11. 6. 2011 22:52
bububu Řecko, hudryhudry Irsko

;-D;-D

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

11. 6. 2011 23:19
Re: bububu Řecko, hudryhudry Irsko

Dobrou noc,tromi11, strašidýlko.Rv

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
SN

kuča

11. 6. 2011 17:42
Paní autorko !

:-)......Čtu pravidelně Vaše blogy a zírám- Vy jste se opravdu rodičům povedla!

a s přibývajícím věkem už to nebude lepší ! Stále jenom horší!!!!! Rv

0 0
možnosti
T

tromi11

11. 6. 2011 22:52
Re: Paní autorko !

;-DR^

0 0
možnosti
VH

Stará kára

11. 6. 2011 17:02
Ono se za Topolánků rozhazovalo? Fakt?

Seznámila jste se se státními závěrečnými účty té doby?

0 0
možnosti
R

raks

11. 6. 2011 15:29
proč někdo jiný

 má navrhovat, jak z této šlamastyky ven a dávat rady ? Kolik si platíme vládních úřadů, výzkumných ústavů, expertů a poradců na ekonomiku, právnických kanceláří a auditorských společností, vrchních ředitelů na ministerstvech a jejich sekretariátů? A když to padne do sraček, nikdo za nic nemůže? Tak je na hodinu vyhoďte, pokud nejsou na nic. Rv

0 0
možnosti

rezjir rezjir

11. 6. 2011 15:14
Za prvé

tato vláda právě svými reformami vede tuto zemí ke státnímu bankrotu, a to přímo zkratkou. Nikdy předtím nebyly deficity veřejných financí tak velké jako nyní.

Za druhé současný premiér byl v Topolánkově vládě ministrem práce a sociálních věcí a zavedl např. diferencovanou mateřskou,která se dnes ruší. Současný ministr financí byl ministrem financí v Topolánkově vládě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik