Nagyová měla pravdu. Nečas byl chudák skutečně vůl!

Vole a primitive ječela Nagyová na Nečase v telefonických odposleších, které zazněly u soudu s ní a které zveřejnila iDNES.  Pomlouvala i jeho manželku, že je kráva, čůza, strašlivě omezená a sobecká sebestředná hysterka. 

 

Do telefonu vulgárně pomlouvala nejen tehdejší manželku premiéra Petra Nečase, ale odpornými vulgarismy zasypávala i samotného premiéra. Dělala mu hysterické scény a křičela na něj „Na chlapa si hraj někde jinde, ne přede mnou. Všude se za mě stydíš, vole. Lítám jako kráva. Ty jsi normální primitiv, vole. Nebudu ti dělat poskoka. Nebereš mě jako partnera, šikanuješ mě. Doma držíš hubu a krok, vole. To je vidět, kdo tam nosí kalhoty.

Premiér namísto, aby si uvědomil jakého obhroublého primitiva miluje, odpovídal na toto vše tiše, smířlivě a unaveně, hlas na ni nikdy nezvýšil a snažil se situaci urovnat: „Jaňulko, prosím tě, já nemám sílu se hádat, já jsem úplně grogy. Já tady kvůli tobě nasazuju krk, nasazuju všechno!“  Ona se ale nedala křičela dál: „Já chci partnera, já nechci šéfa!"  On ji ujistil: "Vždyť já nechci být šéf, já už toho taky mám plné zuby.“ 

Tehdejší Nečasovu manželku podle odposlechů pomlouvala za to, že vyhrožovala premiérovi rozvodem či že s ním chce řešit rodinné problémy před důležitými jednáními vlády. Vadilo jí také, že rodina má u premiéra vždy přednost - například se pozastavila nad tím, že nechtěl zrušit oslavu narozenin své dcery: „Ona je úplnej blázen. Ona je strašlivě na prachy,“ volala své kamarádce „Já bych ji seřezala, aby šla makat,“ podpořila Nagyovou kamarádka. a shodla se s Nečasovou, že Radka Nečasová „sedí doma na pr**li a nechává se živit" a že se premiér kvůli napjaté rodinné situaci musí pohybovat „v bahně a stresu“, ačkoliv by po příchodu domů potřeboval „pochovat“. Nagyová se o sokyni a Nečasovi radila dokonce i s kartářkou. „Podle ní je tak nabubřelá, že si nepřipustí, že by si něco s někým začal,“ konstatovala. 

 

Nečasová je obžalovaná ze zneužití Vojenského zpravodajství, protože údajně nechala nezákonně sledovat svou tehdejší sokyni v lásce Radku Nečasovou. Žalobci někdejší ředitelku kabinetu premiéra Nečasovou podezírají i z toho, že připravila stát u darů za téměř deset milionů korun o daň ve výši 705 925 korun. Hrozí jí až deset let vězení.

(podrobnosti viz http://zpravy.idnes.cz/nagyova-vulgarne-pomlouvala-svou-sokyni-necasovou-ukazaly-odposlechy-1nm-/domaci.aspx?).

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivana Haslingerová | středa 20.5.2015 0:00 | karma článku: 14,33 | přečteno: 380x