Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

T40o51m95á86š 55P62í87c38l

10. 11. 2014 15:26

Elitari z rad tzv. pravdolaskaru a dalsich prisavek jsou skutecne problem, nutno vsak rici, ze jejich absence by vedla pro zmenu k vytvoreni elit z Klausova okoli, coz by bylo nemene zhoubne. Rovnez je treba rici, ze udrzeni relativne nizke nezamestnanosti je prave zasluhou kritizovane Zemanovy vlady. Bez sanace bank by zkrachovalo obrovske mnozstvi podniku a statisice lidi by se ocitly ze dne na den na dlazbe. A investicni pobidky jeho vlady, jakkoliv jsou ekonomicky nesystemove, drzi zamestnanost dodnes.

0 0
možnosti
Foto

Pro Přírodu..... O čem to píšete?

".. by pro změnu vedla k vytvoření elit z Klausova okolí..." 8-o

Kde jste žil? A z jakého okolí jsou všichni ti kmotři ODS? Z okolí Zemana?

To je síla....

1 1
možnosti

Nadpid má pravdu. A Klaus byl hlavním tvůrcem.

1 0
možnosti

Nadpis má pravdu.  Omlouvám překlep.

0 0
možnosti

Hrozné a vpravdě k nasr.... je to, že Klaus má už zase jako obvykle pravdu.

4 0
možnosti
Foto

To jsou obludné, hrůzné a nebetyčné nesmysly.

Sebeobhajoba a sebestřednost narážející tristní realitu a nepomůže ani přenášení viny na pozdější vládu. navíc vzniklou na základě trestuhodné opoziční smlouvy.

Je obtížné to číst a udržet žaludek na svém místě.

1 3
možnosti

Kdybyste uměl více než jen bezmyšlenkovitě přebírat pravdoláskařské fráze, tak byste uznal, že opozičně-smluvní období nebylo o nic více zkorumpované než kterékoli jiné.

Je zajímavé, že v podstatě stejný princip rozdělení moci (vítězná strana bude mít funkci premiéra, nejsilnější opoziční strana předsedu Poslanecké sněmovny) tady byl už v roce 1996. Nikdo to však nekritizoval, protože tehdy Havloli kamarádíčci jako Jan Ruml neostrouhali kolečka.

3 1
možnosti

Mně by nevadilo, kdyby byl nastolen systém vlády skutečných elit, ale ať se na mne nikdo nezlobí, já tyhle sluníčkáře, jako byl nebožtík pan Havel, jako je pan Halík, pan Schwarzenberg, bývalý ombudsman pan Uhl nebo současná ombudsmanka paní Šabatová, za elity nepovažuji. A nějaké výroční zprávy o diskriminaci romské menšiny též nepovažuji za výplod skutečných elit. A například na pravidla ohledně fotovoltaiky, která si ty elity mezi sebou odhlasovaly a na která já doplácím, mám též svůj názor.

Též různí lobisté typu pana Dalíka neodpovídají mé představě o elitách.

5 0
možnosti
Foto

Nějak vám zmizeli aktéři blogu. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik