Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Krutá nepravda o Václavu Klausovi

"Pro případ, že by Vás to minulo... :-) Nevím, třeba by ta konina dala využít..." napsal mi Bohumil Šourek a přeposlal následující článek, plný krutých a promyšlených lží a nepravd o prezidentu republiky Václavu Klausovi, který mu přišel ze Švýcarska pod názvem "Čtěte krutou pravdu“ *) Využít toto sdělení jako podklad pro seriózní polemiku nejde, protože je to snůška nesmyslných a především promyšlených zlých lží. Je ale nutné proti nim bojovat, zejména proto, že v poslední době se na internetu díky jistým silám v naší zemi množí. Abych parafrázovala nadpis zprávy, je to "Krutá nepravda ze Švýcarska". Nepravda, která počítá s tím, že lidé mají krátkou paměť na politické dění. Já jsem asi výjimkou, ale pamatuji co se tehdy po revoluci dělo velmi dobře. Již proto, že jsem o tom psala články a tím pádem mohu při výpadku paměti zalovit v počítači v archivech.

 

Nejdříve tu byla po revoluci lavina  německých podnikatelů (4500 podniků dle sdělení tehdejší Hospodářské komory), pak teprve, dávno po přijetí Klausovy ekonomické reformy v roce 1991 (podrobně viz např. „Pravicoví“ disidenti bojovali proti nastolení kapitalismu u nás" ), sem začali přicházet ve větší míře i další podnikatelé z jiných zemí. Tehdy byl navíc v USA brán pro vážné konzultace Václav Havel a kdyby podobná akce vznikla, jako že nevznikla, tak by byl určitě osloven jako první. Navíc USA byly tehdy, a stále bohužel jsou, zaměřeny spíše třetocestně, nikoliv již volnotržně jako kdysi za prezidenta Reagana a jako to chce Václav Klaus zavést u nás. V poslední době o něm proto koluje po internetu spousta nepravd a nesmyslů, podobně jako tomu bylo po podpásovém Sarajevském atentátu pod taktovkou Václava Havla. I nyní jsou tyto lži šířeny zejména těmito lidmi. Lidmi obdivující naivní představy Václava Havla o třetích cestách k socialismu s lidskou tváří. 

Místo aby Václavu Klausovi všichni občané poděkovali za to, že u nás zavedl, a to přes obrovský odpor zejména těchto pravdoláskařů,  tržní kapitalismus a nastolil po padesáti letech komunistického marazmu pravicové směřování republiky po vzoru největších státníků minulého století Reagana a Thatcherové, tak se neúspěšní političtí nuláci snaží o něm šířit lži a pomluvy a neustane to zřejmě ani po jeho odchodu z Hradu. U nás se prostě úspěch neodpouští a když se nemohu pochlubit svými vlastními úspěchy a nápady, tak aspoň očerním toho úspěšného.

Jiná věc je, že snem skupiny vlivných podnikatelů a politiků v USA i u nás a v dalších zemích sdružujících se pod skupinou Bilderberg je nastolit globální světovládu. U nás do ní patřil Václav Havel a nadále patří Schwarzenberk a Balkala a další. A protože před touto jejich snahou prezident republiky varuje, je těmto lidičkám, kteří chtějí zbavit náš stát suverenity, trnem v oku a snaží se ho zničit stůj co stůj. Podrobně například "Globální vláda s.r.o.", Svět ovládají elitáři z Bilderberg Group ponořené do tajemné temnoty" či "Skupina Bilderberg usiluje o celosvětovou nadvládu".

*******************************************

Znění mailu:

*)"Víte, že žijete v zemi, která byla skupinou amerických investorů vybrána jako experiment, kam až jsou Češi ochotni klesnout bez odporu a až čemu jsou ochotni se podvolit? Tento experiment byl sjednán s Václavem Klausem hned po revoluci, proto tak vystřelil raketově nahoru v jeho kariéře. Zaplatili mu dokonce i psychology a poradce a to vše proto, aby vytvořil co nejefektněji tu nejmocnější konzervativní stranu typu fašistky Tatcherové a uchopil moc v zemi a začal zavádět to, co se nepodařilo v Británii. Češi byli vybráni z důvodu nízké schopnosti fyzického odpor, což bylo pro americké investory, kteří si tento pokus objednali, rozhodující. Bylo nutné vybrat národ, který nebude příliš agresivní v poslední fázi experimentu při očekávaných sociálních nepokojích. Češi byli vybráni také proto, že jejich vlastnost zaprodat za vlastní loajalitu svého bližního, je nebývale silná. Najde se u každé národnosti, ale Češi jsou individualisté s nízkou soudržností. Navíc po nadvládě silně autoritativního socialistického státu měli američtí investoři do tohoto experimentu jistotu, že se národ ani po 10 letech neoklepe a nezačne svorně novou "revoluci". Mezitím se totiž vytvořily sociálně vyhraněné skupiny, které jsou ochotny "střílet do vlastních řad" a rovněž se využilo setrvačnosti Čechů v boji proti komunismu, která byla odhadována že vydrží 15 - 20 let. Zatím se české stádo chová dokonce nad očekávání zadavatelů tohoto pokusu. V Česku je vláda připravena zajít až na hranici, kterou si ani židoameričtí finančníci nedokázali představit. De facto očekávali, že se experiment nedožije ani dnešních podmínek. Postoj Čechů ale prokázal, že jsou ochotni podvolit systematické propagandě a ještě daleko hrubší selekci společnosti a jsou schopni se přizpůsobit i sociálně nemyslitelným podmínkám. Například jsou ochotni se sestěhovat s příbuznými a vlastní byt pronajímat. Nebo jíst méně množstevně i kvalitativně... Tento byznys byl uzavřen v roce 1995 mezi židovskými finančníky v USA a Václavem Klausem, který byl v té době na návštěvě v USA. Pokud budou odtajněny důkazy, bude Klaus v Česku pravděpodobně souzen za vlastizradu. Klaus má po skončení prezidentského období zajištěn majetek a sídlo na neznámém místě v USA."

Autor: Ivana Haslingerová | sobota 7.4.2012 17:10 | karma článku: 26,61 | přečteno: 2468x
  • Další články autora

Ivana Haslingerová

Senátorka Daniele Kovářová: ZLO PŘICHÁZÍ Z ISTANBULU

Skupiny aktivistů, bojovníků za práva žen a pomýlených podporovatelů Istanbulské úmluvy matou veřejnost výmysly o tom, že četnost domácího a sexuálního násilí roste a že je třeba ty kruté chlapy stíhat přísněji.

4.7.2023 v 9:47 | Karma: 46,65 | Přečteno: 1369x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

Ivana Haslingerová

Krásné narozeniny pane prezidente

Zůstaňte ještě dlouho pane prezidente tak svěží jako na posledním semináři v ČNB, kde jste vysvětloval, proč je hospodářství ČR na šikmé ploše.

18.6.2023 v 13:56 | Karma: 46,81 | Přečteno: 1442x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

Nechte učit Ševčíka a do čela VŠE postavte vzdělaného makroekonoma!

Snad již celý národ ví, že rektor Vysoké školy ekonomické Petr Dvořák přímo fanaticky usiluje o odvolání docenta Miroslava Ševčíka z postu děkana nejvýznamnější fakulty školy, kterou řídí, Národohospodářské fakulty VŠE.

15.4.2023 v 21:53 | Karma: 46,72 | Přečteno: 1584x | Diskuse| Ekonomika

Ivana Haslingerová

Protestujeme proti dehonestaci člena naší redakční rady Petra Žantovského Českou televizí

O stížnostech na Českou televizi, že se na obrazovkách přestali objevovat lidé mající jiný pohled na dění kolem nás než je ten provládní zeleně proevropský a protiruský, že ignoruje a dokonce často dehonestuje některé důležité udá

11.3.2023 v 14:13 | Karma: 46,16 | Přečteno: 1345x | Diskuse| Média

Ivana Haslingerová

Knížák: Největším ohrožením současného světa je přemíra informací

Pohled prof. Knížáka na problémy současného světa, na existenci Boha, na význam prezidenta, na modernizaci Hradu a Prahy, na státní vyznamenání, na kulturu undergroundu a na současné umění.

17.2.2023 v 12:52 | Karma: 42,85 | Přečteno: 584x | Diskuse| Kultura
  • Nejčtenější

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

Australský stát jmenoval tajemníka pro „pro změnu chování mužů“

1. června 2024  20:18

Guvernérka australského státu Viktoria Jacinta Allanová jmenovala poslance Tima Richardsona jako...

Papež se sešel s Čaputovou a matkami dívek, co zemřely při nehodě autobusu

1. června 2024  20:09

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová se v sobotu setkala ve Vatikánu s papežem Františkem. Na...

Psa, který připomínal kostru, nalezli u chatky. Případů týrání zvířat přibývá

1. června 2024

Premium Počet brutálních případů týrání zvířat roste. Lidé z útulků říkají, že tak hrozné zacházení nikdy v...

Levné a vyrobené „na koleni“. Drogy dorazily i na Kubu, narkomafie zatím ne

1. června 2024

Premium Na Kubě, jak známo, hezky svítí sluníčko, často tam prší, takže tam dobře rostou rostliny, tedy i...

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1400x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik