Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Skoda, ze nepisete stejne o CR. Je blize a potrebuje stejny zasah jaky navrhujete pro EU. Dokazete to, pani Ivano Haslingerová?

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě že ano, jenže teče -li vám do střechy bude vám houby platné, že budete uvnitř pořád vytírat. Musíte opravit střechu a je -li neopravitelná, musíte ji strhnout a udělat novou.

0 0
možnosti
Foto

K23a31r90e85l 54R23a11d32a

10. 7. 2016 0:03

Reformovat EU znamená vyhodit na dlažbu 100000 darmožroutů, kteří se na nás pasou.

3 0
možnosti
JK

Proto bohužel ta reforma není reálná.

1 0
možnosti
JS

Nevím zda je možná cesta rozpadu politického molochu EU, bez toho aby se současně rozpadl i prostor volného obchodu, který je ekonomicky přínosný pro všechny státy na rozdíl od Bruselem vnucované megalomanské politické nástavby.

Neřízený rozpad EU by mohl na určitou dobu znamenat značný ekonomický propad pro všechny státy.

1 0
možnosti
JK

Ten prostor tu byl dávno před EU, takže stačí se vrátit na tu křižovatku, kde se odbočilo do slepé uličky a vyrazit jinudy.

1 0
možnosti
SJ

Euroskepticismus je poznaná nutnost.

Jeden z hlavních argumentů pro Brexit bylo, že EU a) je už teď špatná a navíc b) nezůstane stejná - bude se i nadále vyjíjet směrem k diktátorskému centralistickému superstátu, se současnou lidvidací zbytků suverenity národních států (viz Hannan, D. (2016). Why vote leave).

5 0
možnosti
Foto

Jenom aby se Vám pod rukama nerozpadl na fragmenty i ten model evropského hospodářského prostoru. A nevzniklo tu něco jako Evropa mezi dvěma světovými válkami, rozdíraná rozpory.

1 10
možnosti
ZB
ZB

Jsem téhož názoru, karma.

11 0
možnosti