Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Což jste ještě nepochopila, že dříve novinář, je dnes prodavač emocí? No a jak nejlépe získáte emoce, když tomu druhému trochu pootočíte smysl toho, co říkal, ten první, že?

Příklad: Stačilo zamlčet druhou část věty, kterou Trump řekl: ... dokud se nezjistí, o co jde? Ta první část byla o tom, že chce zakázat vstup muslimům do USA. A to pak prodavači emocí rozmázli. O té druhé části ani slovo. Tak se to musí.

0 0
možnosti
JB

No, rozhovor jsem četla, a ač jsem ateista, nelze s panem kardinálem nesouhlasit. Mluvil rozumně.

Což jistě tzv. sluníčkáři neocení, rozum je to poslední, co od občanů očekávají. Ale ještě ani v LN není uplně zle, jsou sice hodně sluníčkovaté, já i když je mám už roky předplacené, ostatně i MF Dnes, občas přemýšlím, že předplatné zruším, nebo omezím, ale pak tam najdu hodně potřebné rady, pak články od pana Petráčka, dnes hodně nesluníčkový článek pana Léka, tak uvidím, třeba je ještě vezmu na milost.

2 0
možnosti
AM

Babiš na jedné straně kritizuje otevřenost vůči migrantům, ale jeho noviny "sluníčkovatí" čím dál víc (to by na první pohled mohlo vypadat, že je "neovlivňuje"), jenže on si drží extrémně "sluníčkového" a nebezpečného ministra spravedlnosti, což svědčí o pokrytectví jeho rétoriky. Nechápu, proč ho ještě neodvolal, pokud teda to své "tvrďáctví" jen tak nehraje, aby potichoučku mohl za pomoci Pelikána a redaktorů LN "pacifikovat" společnost.

6 0
možnosti