Chudák Peake, ani konce světa se nedožije jako ministryně

Jestli bude konec světa, tak jak jej umístili staří Mayové na 20. prosince 2012, takto pokračovat, pak je škoda, že nenastal už dřív. Ten den totiž začal skvěle. Ve 14:10 hodin přišla zpráva od mluvčího vlády Michala Schustera: "Premiér navrhl odvolání Karolíny Peake z pozice ministryně obrany: Předseda vlády Petr Nečas navrhl prezidentu republiky odvolání Karolíny Peake z pozice ministryně obrany. Karolína Peake nadále zůstane v pozici místopředsedkyně vlády."

 

 Než jsme stačili v redakci zavolat huráááá a naplnit skleničky na přípitek, následovala ve 14:27 hodin blesková zpráva ředitele Tiskového odboru prezidenta republiky Radima Ochvata: "Prezident odvolal ministryni obrany Karolínu Peake: Prezident republiky Václav Klaus ve čtvrtek dne 20. prosince 2012 na návrh předsedy vlády Petra Nečase, podle čl. 74 ústavního zákona České národní rady č. 1/1993 Sb., Ústava České republiky, odvolal Karolínu Peake z funkce ministryně pověřené řízením Ministerstva obrany ČR." Zpráva nás zastihla již s bourbonem v rukou. A ke své radosti jsme zjistili, že nejsme sami, kdo tak operativně reaguje. V 15:10 hodin přišla třetí zpráva od hlavního zvonaře katedrály svatého Víta, Václava a Vojtěcha Mgr. Tomáše Stařeckého: "To je forr, to je fofr, prezident už jí odvolal! Ani konce světa se nedožije jako ministryně! Toť důvod si přiťuknout!"

Takže přiťukáváme si s panem Stařeckým na slibný začátek konce světa a především konce jedné nesmírně zpupné a především zrádné dámy. Aniž bych chtěla do tohoto zatahovat politiku, tak čistě z lidského hlediska zradila svou přítelkyni, které byla svědkyní na svatbě, a jejího muže, díky němuž se vůbec dostala do politiky. Moje moudrá babička mi vždy říkala: "Pamatuj si holčičko, kdo jednou zradí, zradí i podruhé." A tady se ukázalo, že se nemýlila. Pani Peake zradila nejen pana Bártu a paní Klasnovou, ale po nástupu na ministerstvo i pana premiéra, z něhož navíc chtěla udělat nejen v očích pana prezidenta, ale celého národa lháře a hlupáka. Babička by řekla, že se začala chovat tak, že se na to pán Bůh už nemohl dívat a musel ji potrestat. Já dodávám, že k radosti všech slušných občanů, kteří sledovali její nehorázné chování.

Takže zvedám s vydavatelem revue Jiřím Pancířem a s panem Stařeckým číši a děkujeme Bohu, že tento prospěchářský Ivan Pilip v sukních odchází... 

Autor: Ivana Haslingerová | čtvrtek 20.12.2012 17:12 | karma článku: 32,37 | přečteno: 1891x