Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ODS se nepotřebuje ani tak vracet k minulosti, ale oprášit původní program, držet se ho a hlavně být sebevědomá!!

Podle mě naopak nejvíc ODS uškodilo to různé kličkování a příklon k populismu.

Typický příklad byly S karty / podle mě správná věc / -koalice to schválila, ale ODS místo aby si za rozhodnutím vlády stála-tak začala couvat a podkopávat nohy svému partneru TOP09 a sama tak dala munici svým konkurentům.

podobně tragicky se chovali před volbami-kdo by chtěl volit někoho kdo se jen omlouvá, že to dělal špatně a te´d to bude lepší-pokud by jasně deklarovali svůj původní program a chovali by se sebevědomě / jako to dělá pan Fiala/ měli by nepochybně hlasů více

1 0
možnosti
Foto

R95o13m80a44n 12K90o95z58e71l

16. 8. 2014 14:30

S tímto se dá souhlasit. Topolánek byl fakt nemožný, když řekl, že  programu ODS stejně nikdy nevěřil, stejně tak jeho výrok, že kdyby lidem nelhali, tak by volby nikdy nevyhráli. Ještě bych zmínil Julínka, který označil program ODS za nesmyslný letáček.

0 1
možnosti
VS

ODS by se měla především omluvit za tunely, kterým svou politikou napomohla. ODS a ČSSD jsou škodné, Na co šáhli to zku.....

2 2
možnosti
JF

J65a23n 73F14r10o51l13í80k

16. 8. 2014 11:36

Mě na Topolánkovi nevadí, že zlikvidoval Klausovu výstavku, ale to, že byl ve vleku Bursíka a nepokusil se zastavit fotovoltaický tunel, který nás všechy bude stát 1000 miliard během 20 let garantované výkupní ceny. Nečas byl proti buranovi Topolánkovi sice inteligentní, ale ne dost aby nepočítal s tím, že mu a té jeho konkubíně prošpikují barák štěnicemi. Mohl se poučit z Randákovy mise v Itálii a nepoučil.

0 1
možnosti
Foto

Pro přesnost: Na Václaváku r. 1989 necinkali žádní pravicoví voliči. Ještě se tehdy nenarodili. Tehdejší sociologické výzkumy naznačují, že pro kapitalismus se tehdy vyslovilo snad pouze 2-5% respondentů, zbytek byl tak nějak pro socialismus s lidskou tváří.

0 2
možnosti
LH

Správně! Chtěli socialisticky pracovat a kapitalisticky žít.A to vlastně většina chce dodnes, jinak by nevolili ČSSD.

1 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik