Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Horste, nechceš-li zažít v ložnici pohromu, drž se stranou od bromu. Ve skutečnosti to s tím bromem asi nebylo tak horké, podle vědeckých studií má pouze uklidňující účinky bez ohledu na pohlaví osoby.

1 0
možnosti
Foto

Davide, Gustav Brom byl zřejmě vynálezce...

2 0
možnosti
Foto

Já měl svého mazáka nevelkým vzrůstem, ale s obrovským egem. Armáda mu dala to, co v civilu nepoznal. Velet a ovládat. Shodou okolností bydlel pár ulic od mojí babičky ve městě, kde jsem trávil jako kluk nejedny letní prázdniny. Ale neznali jsme se z dřívějška. To jsme zjistili až po vojně, když jsem jednou za babičkou přijel, a na ulici jsme se potkali. Co vám budu povídat. S bývalým mrazákem jsme se v hospodě U Anduly "zmazali" jako čuňata, probrali celou vojnu, smáli se jako pominutí a dodnes se navštěvujeme.

0 0
možnosti
VR

Snad u každé jednotky se nacházel nějaký exot (tedy nevyjímaje některé řvoucí mazáky frajtry, kteří řvali na nováčky: "jedu, jedu ..!" U naší baterie to byl vojín Adam, který snad neměřil ani °150 cm a bylo záhadou jak se na vojnu vůbec dostal. Nicméně, vojnu doslova žral, všude se hlásil a nevadily mu ani rajony apod. lahůdky. Přihlásil se i do kulturní brigády se kterou pak jel vystupovat do jednoho JZD na MDŽ. Malý vojáček velmi zapůsobil na družstevnice, které ho braly jako odrostlého chlapečka a jak byly v mírně podnapilém stavu tak ho různě olíbávaly a ošmakávaly. Několik dnů po návratu se však vojín Adam začal nějak divně ošívat a nakonec vyhledal ošetřovnu. Jelikož se ani v kasárnách nikdy nic neutají . dočkali jsme se při nástupu tohoto rozkazu velitele pluku: "a trestám vojína Adama 14 dny za to že ohrozil bojovou morálku útvaru. Chytil kdesi muňky!". A tak se stal vojín Adam hrdinou pluku!

0 0
možnosti
Foto

Prijemne cteni, Horste, pripomnel jsi mi vojina Piskore v nabojove komore od Jahelky. 😺

1 0
možnosti
Foto

Na tabuli u kavárny bylo napsáno: ,,Zveme Vás na 5gr. kávu, k tanci hraje Gustav Brom"

0 0
možnosti
Foto

Gustav ani nevěděl, že nám ho cpali, aby nás utlumili...

1 0
možnosti
Foto

Sú to zaujímavé spomienky.

0 0
možnosti
Foto

Janka, některým dnešním hochům by vojna prospěla...

5 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 17,90
  • Průměrná čtenost 758x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik