Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Konečně mi pominul ban za včerejší zřejmě "nekorektní" srovnání výroků pana Zemana o inteligenci tohoto národa s jeho nadějí na semknutí po tom moravském maléru. Takže - především Horste omluva za mé poslední perlení - pokud jsem chtěl předvést svou pitomost, bohužel se mi to povedlo. Když jsem si to po sobě přečetl dodatečně, okamžitě mi vyskočil výrok píseckého rytmistra hodnotícího bericht vachmajstra Fladerky o zadržení Švejka - "Zde píše takové nesmysly, že každé malé dítě pozná na první pohled, že ten chlap byl ožralý jako papežský prelát." Ano, budiž žalováno, že jsem byl ... pod vlivem, ale stud mnou cloumal a dost dobře jsem hned nevěděl, jak se ke své hlouposti přiznat a získat odpuštění. Na závěr dík za další díl Tvé životní ságy a těším se na pokračování. Přeji krásný den i další dny! :-)

0 0
možnosti
Foto

Jardo, děkuji za velmi vtipné echo! Umíš!!;-D

0 0
možnosti
Foto

Horste, máš opravdu moc hezké vzpomínky :-)

0 0
možnosti
Foto

Horste početl jsem si rád :-)

0 0
možnosti
VR

Neměl bys své vzpomínky vydat souborně také knižně, třebas u Jindry Krause? Takový modernější Kája Mařík z druhé poloviny minulého století. Piš dál a ať se Ti dílo stále daří!

0 0
možnosti
Foto

Vláďo, v základu je tohle v knize Transfuze, tady je to mezi řádkami. Občasné psaní a jízda v autě mě drží ještě na vodě. Se svižným pohybem jiného druhu už je to horší. Ještě tak stolní tenis. Na lyže se chystám až bude příležitost kvůli covidu. Teď mě nutí ke krokům venku rotvajlerka od dcery, ta už má doma labradora, nastávající školačku, pracovní šrumec a je na to sama po nedávném uprchnutí manžela. Hezkou neděli doma i jinde!:-)

0 0
možnosti
Foto

Honzo, rád tě tu vždy vidím. Užívejte si všichni v baráku neděli!:-)

0 0
možnosti
Foto

Horste, to všechno odnes čas. R^ Zdravím z rachoty.

0 0
možnosti
Foto

Ano! Tak jak jsem se dlouho kvůli kolénku nemohl smířit s tím, že končím s fotbalem, tak teď příjde doba, pustit se volantu. To bude jednou další rána. Držení volantu a zvuk motoru jsou pro mě uklidňujícím lékem. Baví mě to jako kdysi laškování s míčem. Zatracuji El-auta!

1 0
možnosti
PK

Tak abych se v tom Horste orientoval, ten "Oskar" byl totožný s tím co jsme činili ve skautu a dostávali za to ,"Bobříky"? ;-D

0 0
možnosti
Foto

Zdravím tě skaute Petře! A přeji ti v životě mnoho "BOBŘÍKŮ!"

1 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 17,95
  • Průměrná čtenost 763x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik