Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za vtipnou příhodu a nápodobně v novém roce - tedy humor a zdraví!!!!

0 0
možnosti
JF

Tedy pane Haslbauere ... ale vrásky si z toho nedělejte, holky jsou daleko větší realistky než my camprlíci, ta už tam na Vás dááávno nečeká!:-)

1 0
možnosti
Foto

Jaroslave, děkuji za radostnou zprávu! Všechno nejlepší v roce 21!

1 0
možnosti
ZS

Horste, to byl zdravý rozum, žádná zbabělost! ;-D

R^V

1 0
možnosti
Foto

Zdedni, děkuji a přeji bezcovidové překlenutí z 20 na 21 a celou 21 to samé!

0 0
možnosti
Foto

Třeba z ní později byla krasavice, ale riskovat paterčata - to nestálo za to!;-DR^Vše nejlepší v novém roce a hodně vtipných historek!:-):-)

2 0
možnosti
Foto

Pavlo, i to je možné a přál bych jí to. Teď děkuji za přání a přeji némlich to samé!

1 0
možnosti
Foto

Ty jsi kouzelný lhář:))) VR^:-) Horste ...a jinak díky za vše. :-)

2 0
možnosti
Foto

Milá Radko, vítám tě ještě krátký čas v roce 20! Přeji Ti štěstí a zdraví v té JEDENADVACÍTCE! Je roztomilé tebou být označen za lháře. Dneska chci, aby se mi o tobě rok zdálo:-)

2 0
možnosti
Foto

Teda Horste, shodou okolností to byla moje prateta Gertruda, takže vím, že na to rande šla. A po dvou hodinách čekání si říkala: měl přijít v pět, je sedm, počkám do osmi a když v devět nepřijde, půjdu v deset domů. Vrhla se pak na prvního chlapa co ji přišel do rány a měla s ním tři faka.. ehm děti. Po létech zkrásněla a odpustila ti. R^

2 0
možnosti
Foto

;-DR^...když se sejde Roztomilý člověk Nový s roztomilou Natašou Golovou a lžou, až to hřeje;-):)) hezkýV

1 0
možnosti
Foto

To já jsem v podobné situaci a také z lítosti dotáhl až do konce. Asi můj největší herecký výkon v životě. Naštěstí mě bylo kolem 18 a když jsem se soustředil jen na ta správná místa tak jsem dokonce neselhal.

Zajímavé na tom je , že po deseti letech se z ní vyklubala nádherná žena. :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Gratuluji a přeji celoživotní štěstí, Fando! A teď plavný přestup z 20 na 21!

2 0
možnosti
PK

Teda Horste vy jste to měl již tenkrát vymakaný, budík v kapse, no tomu jsem nedorostl, holt člověk se stále má čemu učit. Zdraví a pohodu vtipný blogy jako dodnesR^;-D

0 0
možnosti
Foto

Petře, díky! A plavný bezpečný skok na číslici 21!

0 0
možnosti
Foto

Vsadila bych se, že chudák holka na to rande příští den přišla... A Vy jste ji zklamal. Úplně s ní prožívám ty dlouhé minuty čekání a tu strašnou beznaděj. Co kdyby z nešťastné lásky skočila do Ohře? Naštěstí se nestalo, to byste se dozvěděl. Ale neudělal jste chybu, Horste, že jste tam nešel? Tyhle netuctové ženy bývají jednak věrné a jednak se z nich často stávají vědecké pracovnice, které nosí domů spoustu peněz!

1 0
možnosti
Foto

Jarmilo, děkuji! V příštím životě se zachovám dle vašich rad. Teď přeji povedený přechod z DVACÍTKY na JEDNADVACÍTKU celé rodině a příbuzenstvu!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 17,95
  • Průměrná čtenost 763x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik