Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Po delší době bez NETu Tě mám, vzdálený příteli Horste, možnost zase pozdravit. Já měl také skvělého parťáka, se kterým jsem v jižních Čechách, v letech osmdesátých, stavěli z mnou vyfasovaného matroše načerno surfy, a pak jsme na nich honili vodu v jachťáku v Černé v Pošumaví. Jirka byl starší, všestranně zkušenější, a kdykoli jsme něco hloupě vymňoukl, komentoval to slovy "Fardo Fardo, ty budeš mít těžké stáří!" Měl chlapec pravdu, ale už řadu let, a nejen proto, že jsem jižní Čechy opustil a co důchodec dlím ve Středočesku, ale hlavně proto, že on již dlouhou dobu dlí mimo tento svět, mu ji nemohu zpětně potvrdit. Někdy někde jsem pochytil moudro, že prý to tam, na onom světě, musí být natolik parádní, že se i proto ještě nikdo nikdy odtamtud nevrátil. Asi si to ale rád, i kvůli té nejistotě, co možno co nejdéle rád odepřu. Přeji Ti krásné dny s Tvými blízkými ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Jardo, KAMARÁDE, jsem rád z tvé návštěvy i tvého sdělení. Drž se, nebudeme pospíchat do nejistoty. Ať nám život chutná i kdyby byl špatně okořeniný! :-)

2 0
možnosti
Foto

Těším se na příště...

1 0
možnosti
Foto

Irčo, to máme s Harrym radost. Povedený zbytek víkendu!!:-)

0 0
možnosti
Foto

Dobří kamarádi jsou nenahraditelní.

1 0
možnosti
Foto

J68a76n 26P31r15a39ž60á51k

30. 10. 2021 10:55

R^Horste, takovych moc neni a jsou korenim vsedniho zivota:-)

0 0
možnosti
Foto

Horste, kamaráde drahý, vzpomínat na kamarády se má a je to správné. Já si teda většinou jména kamarádů pamatuji. Jen je pravidelně přiřazuji k jiným obličejům, než ke kterým patří. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Martine, já si nepamatuji ksichty a jména těch, co jsem znal jen zevrubně. Vyvedenej víkend celé tvé smečce!

1 0
možnosti
Foto

Odcházím a nevím kdy se vrátím. Ne abyste tady zlobili!!

0 0
možnosti
Foto

Díky za seznámení Horste :-)

0 0
možnosti
Foto

Filipe, ten kluk stojí za to. Hezkej víkend!

1 0
možnosti
Foto

Horste, Harry je zřejmě takový Hary Šoumen, jakého jsem vídal jako děcko ve Studiu Kamarád. Zdraví kamarád a .ůl, Johny. ;-)

0 0
možnosti
JM

J87a10n 10M19a76r24e51k

29. 10. 2021 22:57

Horste, hezké vzpomínky, bud rád, že ještě tví výborní kamarádi žijí. Moji už jsou většinou 'tam nahoře' ale jednohovýborného ještě mám jeho paní bude v pondělí rovných 80. Budu jim skajpovat. A doufám, že ten pitomej covid zmoudří a půjde do penze a budu ho moct ještě navštívit.

Víš, můj příteli, za těch bez jendoho týdnu 53 let co žiju za velkou louží tu mám nespočrt přátel. Ale jako ten zmíněný Pavel Klement...žádný.

1 0
možnosti
Foto

Honzo, i mně hodně kamarádů už emigrovalo tam nahoru. Hlavně ti z dětství, ti ze sportu už také hodně prořidli. Drž se!

1 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 17,95
  • Průměrná čtenost 763x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik