Diskuse

Konec kance

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ S pozdravem R^A historku navrch. Na Sázavě postřelili kance. Utíkal jim, ale šli po něm. Jenže, skočil do řeky a zmizel. Pak se tradovalo, že se raději utopil;-)

2 0
možnosti
Foto

Rozhodl se statečně. Ať ti sobota připraví hezkou neděli, Jirko!

1 0
možnosti
Foto

Bez kance by nebylo dobrého konce. Hezkou sobout. :-)R^

1 0
možnosti
Foto

R^Super článek, Horste, hezkou sobotu:-)

1 0
možnosti
VR

Kdysi jsem působ il jako oddílový vedoucí na jednom táboře ROH s "poetickým" názvem Pionýrské nad Ohří. Kde se vzalo tu se vzalo prasátko, které se proběhlo po náměstíčku při vztyčování vlajky a opět zmizelo v lese. Následující dny jsme málem museli přikročit k cenzúře dětských dopisů, které většinou začínaly slovy: "Máme se dobře, ale po táboře nám běhají kanci!" Ještěže dětičky tehdy neměly chytré telefony!

2 0
možnosti
Foto

8-o Horste, díky za článek a pěkný víkend!

1 0
možnosti
PK

Jiný příběh konce kance je u nás ve vsi. Někdo ho zastřelil, vyvrhl a lišky se postarali, aby zbyla jen kůže se žebry. Leží tam u cesty, kde vesničané často s dítky procházkují. Když jsem uvědomil hospodáře, s žádostí ho odklidit, odpověděl mi to není obecní revír to je Coloreda. Myslivci se též distancují.

Nemám divočáky v lásce, bo když chodíme se psem často se nám postaví a dnes má bachyně vícekrát v roce selátka a agresivita stoupá.

Přesto mě pohled na jeho zbytky trápí, je to takové nedůstojné a tak si pořídím nějakou tyč a uložím jej do hustého křoví....no jsem asi prdlej:-)

1 0
možnosti
Foto

Petře, jsi dobrý člověk, ale pozor, bachyně je nebezpečná, dvakrát jsem se zachránil na stromě. Hezký víkend!

1 0
možnosti
Foto

Horste, a já čekal, že to bude pojednání o kanci dvounohém. ;-D Něco jako Poslední šance Vojty kance.

2 0
možnosti
Foto

Davide, taky znám několik takových (znal jsem). Budiž jim země lehká. Být konce je zřejmě dost náročné, když už nejsou mezi živými. Možná v tom jsou vraždy rukou zklamaných žen. Hezké sny a hezký konec týdne!!

3 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 17,95
  • Průměrná čtenost 763x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik